NUMĂRUL 5 DIN 100% SPORT ESTE PE PIAŢĂ, ODATĂ cu AL 57-LEA ILFOVSPORT! Află povestea din spatele succesului Larisei Iordache

A venit primăvara, iar tradiţia IlfovSport este continuată şi de 100% Sport, doar suntem în aceeaşi echipă, aşa că luna martie se deschide cu o reprezentantă a sexului frumos. Numărul 5 al revistei 100% Sport o prezintă pe Larisa Iordache, gimnasta care a fost doar rezervă la Rio, dar de la care se aşteaptă enorm la Europenele de la Cluj.

Aşadar, dacă a început luna, 100% Sport este pe piaţă şi poate fi comandată, conform anunţului de mai jos, din articol.

Tânăra gimnastă, care a ratat Olimpiada de la Rio, una dintre favoritele României în lupta pentru medalii de la Campionatul European organizat la Cluj Napoca (19 – 23 aprilie 2017), ascunde în spatele zâmbetului cuceritor o poveste de viața marcată de muncă, preseverență, ambiție, accidentări și prietenie.  Una dintre favoritele României în lupta pentru medalii de la Campionatul European organizat la Cluj-Napoca, în aprilie, ascunde în spatele zâmbetului cuceritor o poveste de viața marcată de muncă, preseverență, ambiție, accidentări și prietenie. “La Cluj, cred că voi avea un sentiment minunat, fiind acasă, în faţa persoanelor dragi şi celor care iubesc ceea ce ei fac. De asemenea, sper să fie foarte frumos, atât pentru mine cât şi pentru toţi oamenii care ne vor urmări”, a declarat Larisa Iordache într-un interviu exclusiv acordat revistei 100% Sport, pe care îl găsiţi doar în ediţia printată. Larisa a povestit şi cum nu i-a plăcut baletul şi de ce a ales gimnastica. Toate detaliile în noul nostru număr.

Ce mai puteţi citi din numărul 5 al 100% Sport

– Capitala sportului românesc nu mai este Bucureşti, noua sală din Cluj atrage toate marile competiţii pe care altădată le găzduia oraşul lui Bucur.

– Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, este de părere că adevăratul sport naţional trece printr-o perioadă de schimbare. Un interviu exclusiv acordat de preşedintele FRH.

– Echipa de legendă a României, din Banat, a dispărut în 1948. Rămasă fără finanțare în socialism, gruparea cu patru titluri naționale nu mai putea funcționa. La 64 de ani distanță, un om de afaceri din Banat a considerat că era momentul revenirii numelui care impunea respect și la nivel continental în perioada interbelică, Ripensia Timişoara.

– Pugilistul ieşean Alexandru Marin este neînvins la profesionişti în Statele Unite şi visează la titlul mondial! Este antrenat de un fost adversar al lui Lucian Bute

cristian dobre– Brașoveanul Cristian Dobre, 37 de ani, are o poveste de viață demnă de un film de Oscar. Ignorat în România, unde nu a putut promova în lotul pentru Liga a 3-a, a renunțat chiar și la postul de asistent universitar la Facultatea de Matematică din cadrul Universităţii “Transilvania”, iar în 2007 a plecat  în Olanda şi este asistent în Eredivisie

– Constănţeanca Diana Pivniceru domină concursurile de bikini fitness din România

– Cel mai bun deceniu pentru fotbalul românesc a inclus trei participări la Campionatele Mondiale, în 1990, 1994 şi 1998, iar Mihai Pocorschi a rămas cunoscut microbiştilor pentru imnurile compuse “Generaţiei de Aur”. Un interviu de excepţie, realizat de Răzvan Toma.

– Ce făceați în martie 1987? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

– Voileibalistul cu cele mai multe titluri câştigate la nivel internaţional, Bogdan Olteanu, a vorbit despre întreaga sa carieră într-un interviu special.

– CSM Slatina a făcut un joc de excepție și este virtual promovată de pe primul loc și nu mai trebuie să meargă la baraj, așa cum a făcut-o și în 2016, și în 2015. Performanţa i se datorează unei handbaliste de 39 de ani.

Ce puteţi citi din numărul 57 IlfovSport

hereaOvidiu Herea şi Claudiu Herea sunt doi dintre cei mai cunoscuţi fraţi din fotbalul românesc. Astăzi, cei doi evoluează în Ilfov, unul pentru Chiajna şi celălalt pentru Baloteşti, şi visează la ziua în care vor juca în aceeaşi echipă. Aceştia au vorbit pentru IlfovSport şi dezvăluie minusurile şi plusurile carierei.

Echipa care evoluează la Snagov s-a întărit considerabil în această iarnă, iar arma secretă este unul dintre golgheterii Ligii I, craioveanul Mihai Dina, revenit în Câmpia Vlăsiei.

 

IlfovSport îi ține la curent pe pasionații de electronice cu ultimele apariții în domeniu. Citește totul despre noile smartphone-uri, despre aparate foto, laptopuri, tablete și tot ce e la modă.

 

De unde cumperi 100% Sport?

Revista costă doar 10 lei, are 80 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată, momentan, doar sub formă de abonament, prin sms.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@100sport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce revistele 100% Sport şi Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Sport5”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele două numere ale revistelor noastre. Dacă tastaţi “Sport10”, veţi primi în schimbul a 10 euro, următoarele 4 numere ale revistei noastre, atât 100% Sport, cât şi IlfovSport.

De asemenea, revista poate fi comandată şi prin cont bancar, la contul RO27 RZBR 0000 0600 1893 7605 de la Raiffeisen Bank.

1 revista – 10 lei
3 reviste – 30 lei
6 reviste – 60 lei
12 reviste 120 lei

Dovada plăţii, adresa dvs. şi nr. de telefon vor fi comunicate imediat la adresa de email abonamente@100sport.ro. Se poate specifica în mail cumpărarea unor reviste care au apărut deja, în celalalte cazuri se cumpără numerele următoare.