NUMĂRUL 6 din 100% Sport a apărut pe piață, odată cu al 58-lea IlfovSport! Cristina Neagu: “Nu mă mai comparați cu Messi!”

Este primăvară, e frumos afară, dar nici noi nu stăm degeaba. Noul număr al revistei 100% Sport, adică al 6-lea, a apărut astăzi pe piață odată cu al 58-lea număr din IlfovSport. După cum bine știți, ne-am rebranduit de 6 luni, iar acum oferim două produse într-unul singur.

Actualul număr al revistei este dedicat celei mai bune sportive din România ultimilor ani, Cristina Neagu, care a acordat un interviu exclusiv 100% Sport.

Într-un sport mult prea puțin mediatizat în comparație cu cel rege, handbalul a devenit cunoscut și prin aportul Cristinei Neagu, care în momentul de față a fost declarată pentru a treia oară cea mai bună handbalistă a lumii, după titlurile obținute în 2010 și 2015.

Cu toate că a devenit prima sportivă din istoria acestui sport care a fost declarată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina a mărturisit cu fiecare ocazie că ar da oricând aceste dinstincții pentru o medalie de aur cu echipa națională a României. Până anul trecut, Cristina Neagu împărțea primul loc la numărul de distincții primite cu fosta mare handbalistă maghiară, Bojana Radulović, declarată handbalista lumii în 2000 și 2003, însă acum a mai doborât un record. „Sincer, nu aș vrea să mă compar cu cineva, adică în speranța că stilul meu de joc  e unic, nu aș vrea să mă compar cu nimeni, nici cu Messi, nici cu nimeni altcineva”, a declarat Cristina Neagu pentru 100% Sport. Restul interviului, plus alte lucruri neștiute despre Cristina Neagu, în numărul 6 al 100% Sport.

Ce mai puteți citi din numărul 6 al 100% Sport 

– Într-unul din cele mai mari orașe ale țării, Cluj, unde sporturi precum baschetul, fotbalul sau handbalul se mănâncă pe pâine, un sport relativ nou își face intrarea pe ”piață”, artele marțiale mixte. Clubul MMA Transilvania promovează acest sport, care, deseori este confundat cu boxul.

– Informatica Timişoara a câştigat Cupa României la futsal, ajutată de un careu format din 4 brazilieni, Deco, Felipe, Savio şi Thiago.

– Fostul selecţioner al naţionalei României, Aihan Omer, a preluat banca tehnică a Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa, după ce sârbul Đorđe Ćirković a fost demis din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă.

– Numai la noi se poate întâmpla așa ceva! Ieșeanul Vlăduț Simionescu și-a rupt ligamentele la un concurs în care concura pentru România, dar s-a operat pe banii lui

leca 100Sport– The New Saints FC domină autoritar campionatul, iar la începutul lunii martie şi-a asigurat un nou titlu de campioană cu şapte etape înainte de final. Mihai Leca este om de bază la doar 24 de ani în echipa galeză.

– Intrat deja în panoplia marilor noștri comici, Vasile Muraru ne arată în interviul din 100% Sport că față de marea sa pasiune, sportul, are o atitudine cât se poate de serioasă.

– Ce făceați în martie 1987? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

– La aproape 50 de ani de la ultimul succes românesc în Cupa Campionilor Europeni la rugby,  cluburile noastre nu mai participă la principala competiție continentală. Chiar și pentru a fi prezente în a doua întrecere, cluburile noastre au nevoie de preliminarii.

– 100% Sport îi ține la curent pe pasionații de electronice cu ultimele apariții în domeniu. Citește totul despre noile smartphone-uri, despre aparate foto, laptopuri, tablete și tot ce e la modă.

Ce puteți citi în numărul 58 al revistei IlfovSport

ilfovsport 58– Antrenorul Cristian-Robert Panduru a trecut prin vremuri grele la Al Shamal, în liga a doua qatareză. De la echipă au plecat 3 antrenori, dar el a rămas şi speră să promoveze în primul eşalon.

– La 35 de ani, Florin Matache, portarul de la Academica Clinceni, este respectat pe orice stadion din ţară, după ce în 2009 a calificat Dinamo Bucureşti în grupele Europa League, cu minunea de la Liberec.

– Cristina Niculaev, un altfel de agent. Românca a pus bazele primei agenţii multi-sport din România, iar astăzi reprezintă peste 150 de sportivi din handbal, baschet şi volei, pe plan intern, însă mai mult pe plan internaţional.

– Socotit a fi sport primordial, gimnastica a cunoscut o dezvoltare accentuată mai întâi în țările din nordul, centrul și vestul Europei. Normal, am spune, conducătorii armatelor de acolo înțelegând rapid că șansele de a izbândi într-un război sunt mai mari dacă soldații sunt foarte bine pregătiți fizic. Toate acestea în cadrul Lecției de Sport.

– Dintre automobilele expuse de constructorul german în Elveția, luna trecută, Mercedes-Maybach G 650 Landaulet pare a fi cel mai extravagant. Este vorba despre o mașină de forță, cu un motor de 650 cai putere, dar care oferă pasagerilor o ambianță întâlnită mai degrabă la vehiculele de lux.

De unde cumperi 100% Sport?

Revista costă doar 10 lei, are 80 de pagini full color și un design de excepție. Ea poate fi achiziționată, momentan, doar sub formă de abonament, prin sms.

Pentru cei interesați de achiziționarea revistei, ne puteți trimite un mail la adresa abonamente@100sport.ro și în cel mai scurt timp furnizorii noștri vă vor aduce revistele 100% Sport şi Ilfov Sport acasă. Revista poate fi achiziţionată şi prin sms la numărul 7556. Scrieți un sms la numărul 7556 cu textul “Sport5”, valabil în rețelele Orange, Vodafone și Telekom, contra a 5 euro plus TVA și veți primi la domiciliu sau la birou, depinde ce adresă alegeți, următoarele două numere ale revistelor noastre. Dacă tastaţi “Sport10”, veţi primi în schimbul a 10 euro, următoarele 4 numere ale revistei noastre, atât 100% Sport, cât şi IlfovSport.

De asemenea, revista poate fi comandată şi prin cont bancar, la contul RO27 RZBR 0000 0600 1893 7605 de la Raiffeisen Bank.

1 revista – 10 lei
3 reviste – 30 lei
6 reviste – 60 lei
12 reviste 120 lei

Dovada plăţii, adresa dvs. şi nr. de telefon vor fi comunicate imediat la adresa de email abonamente@100sport.ro. Se poate specifica în mail cumpărarea unor reviste care au apărut deja, în celalalte cazuri se cumpără numerele următoare.

Share