„Comisarul” Ion Moldovan, acuzat de blat!

Cu Ion Moldovan, 63 de ani, la timona, Concordia Chiajna a bifat in Liga 1 a patra victorie consecutiva din tot atatea posibile si se afla la doar trei puncte de play-off. Acest lucru l-a mai reusit „Comisarul” doar in octombrie 1991, pe banca Otelului.

Laudat de actualii jucatori pe care ii pregateste pentru metodele de antrenament, pentru faptul care are o vasta experienta si ca este la curent cu tot ce este nou in fotbal, unul dintre jucatorii care au fost antrenati in trecut de Ion Moldovan a dorit sa dezvaluie cateva din momentele pe care actualul tehnician al Chiajnei le-a petrecut la UTA, in 1995.

Jucam la UTA, in ’95, iar domnul Moldovan a venit la noi, ca sa ne salveze de la retrogradare, eram ultimii in clasament. A venit impreuna cu domnul Cioaca. Metodele de antrenament erau foarte grele, peste doua ore dura un antrenament, pe teren, iar domnul Cioaca ne alerga de sareau capacele, iar cu o zi inainte de meci faceam genuflexiuni cu haltere, iar la meci nu mai puteam sta in ghete.

In cele 11 meciuri cu domnul Moldovan antrenor am reusit un singur punct si am retrogradat (n.r – „Comisarul” a ramas in memoria fanilor aradeni cu porecla «1 din 33»). Eu cred ca dansul a fost trimis sa ne retrogradeze, asta este parerea mea!

Sa va mai spun ceva. La doi jucatori Mitu si Radu, mai in varsta, au spus ca ne este greu la antrenamente si i-a dat afara. Ne jignea la antrenamente, un comportament urat. Colac peste pupaza, conducarorii nostri i-au facut si un cadou, o masina Daewoo …

Spun asta pentru ca am citit prin presa, acum, ca si-a schimbat metodele de antrenament.

Inca una. Mai erau vreo doua etape, eram retrogradati si trebuia sa jucam acasa cu Brasovul. Dansul a tinut pe banca mai multi titulari, ne-am mirat si noi de ce a facut asta, iar dupa meci, domnul Cioaca a intrat in vestiar cu un teanc de bani si i-a dat cu el in cap unui coleg de-al meu spunandu-i «Uite, bai, tampitilor, uite cati cati ati pierdut!». Banii aia ar fi venit de la contracandidatele Brasovului…

Iar a doua zi, dimineata, magazionerul ne-a spus ca antrenorii nostri au chefuit cu conducatorii Brasovului pana dimineata.

Dupa ce s-a terminat campionatul, antrenorul Moldocan a venit la noi si ne-a spus asa, in zefleme: «Bai, ati retrogradat echipa!». Va dati seama cum ne-am simtit …

Acum, n-am nimic cu dansul, asta a fost, ii doresc sa castige si mai departe cu Chiajna”, a declarat Dumitru „More” Tartau, in cadrul emisiunii „Executii in direct”.

  • Dan 20 octombrie 2017 at 0:41

    Si la Chiajna tot blaturi…

Comments are closed.