Opinie / Andreea Visu: From Ilfov with love…

Totul a început cu Ilfov Sport. Primele cronici de meci, primele galerii foto, primele știri, primele interviuri au fost dedicate evenimentelor din Ilfov, dar nu ne puteam opri aici. Am decis să ne extindem și să fim prezenți în toată România, pentru a aduce mai aproape de dumneavoastră cele mai importante știri naționale și nu numai.

Cum Ilfov Sport m-a crescut și m-a introdus în lumea presei sportive, publicația județeană rămâne prima mea dragoste, dar perseverența și ambiția mă fac să îmbrățișez o nouă provocare, acest proiect național intitulat 100% Sport. Așa cum îi spune și numele, noul proiect este dedicat doar sportului, fapt cu care ne mândrim. Vrem să prezentăm evenimentele sportive așa cum sunt ele și să le aducem în fața dumneavoastră ca atare.

Don’t cry for me Ilfov, prima dragoste nu se uită niciodată. Popești-Leordeni, CS Balotești, FC Voluntari și toate celelalte echipe ilfovene din toate eșaloanele fotbalului românesc vor avea în continuare atenția mea și a noastră. Suntem cu ochii pe voi!

Iubim sportul și dorim să îl ținem aproape, cu bune și cu rele. Suntem 100% Sport!

 

Andreea Visu

andreea.visu@100sport.ro