FC Clinceni – Chindia 0-2 | Oaspetii se impun prin stabilitate si experienta

Privita prin prisma pozitiilor din clasament, partida dintre FC Clinceni si Chindia Targoviste parea una echilibrata. Acesta era insa singurul element de echilibru.
Raportand valoarea loturilor, experienta jucatorilor dar nu in ultimul rand balantele financiare, se observa un dezechilibru clar in avantajul dambovitenilor.

Aceste aspecte au facut diferenta pe cochetul stadion al Clinceniului.

Daca mai adaugam si blocajul jucaorilor lui Linkar avem intreaga istorie a partidei.
Companiile care dau informatii statistice ale partidelor de fotbal ar fi trimis jucatorii de la FC Clinceni pe primele pozitii la capitolul pase gresite in situatii nefortate.

Goluri au fost numai 2, reusite de Stoica si Neicutescu, cate unul in fiecare repriza.

Ocazii si faze de joc pe masura intensitatii partidei.

Ratari destule in tabara oaspetilor, una singura pentru Clinceni. La scorul de 0-1 Gliga a ratat din pozitie singur cu portarul.

Prin aceasta victorie Chindia confirma parcursul excelent din ultimele etape, demonstrand inca odata, daca mai era cazul, ca echipa condusa de Nicolae Croitoru poate sa piarda doar atunci cand nu doreste sa castige.

Clinceniul coboara in clasament pana pe pozitia 6 insa, cu 22 puncte, este la egalitate de puncte cu CS Mioveni(5) si ASA Tg. Mures (4), si spera intr-o revansa in meciul din Cupa Romaniei, meci care se va disputa miercuri orele 14.30 tot in compania Chindiei din Targoviste

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”2″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”1000″ gallery_height=”750″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”5″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show thumbnails]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Share