VIDEO Halep și-a primit bolidul Porsche și e gata de meciul cu Garcia

Recompensată cu un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet, pentru că a încheiat pe locul 1 în clasamentul WTA Race (clasamentul anual), Simona Halep va debuta mâine în ediția 2017 a Turneului Campioanelor. Constănțeanca a declarat că va trata fiecare meci ca pe o finală și că va încerca să se bucure de tenis. Meciul Simona Halep – Caroline Garcia (Franța) este programat mâine (luni, 30 octombrie), la ora 14.30. După această partidă va avea loc și celălaltă din prima etapă a Grupei Roșii, cea dintre Elina Svitolina (Ucraina / WTA 5) și Caroline Wozniacki (Danemarca / WTA 6).

Românca a subliniat faptul că orice jucătoare ajunsă pe primul loc în ierarhia mondială își dorește să încheie anul competițional pe această poziție. „Joc mai bine când nu mă gândesc la primul loc. Așa că am multă experiență anul acesta. Cred că nu va fi ușor. Aici toată lumea va juca cel mai bun tenis, iar fiecare meci va fi ca o finală. Voi încerca să da tot ce pot mai bun, să fiu concentrată la ceea ce trebuie să joc în fiecare meci și vom vedea la sfârșit cine va fi numărul unu”, a comentat românca pe site-ul WTA.

Simona s-a referit și la componența grupei sale, Grupa Roșie, una în care le va avea ca adversare pe Elina Svitolina (Ucraina), Caroline Wozniacki (Danemarca) și Caroline Garcia (Franța): „Va trebui să alerg mult. Toate jucătoarele se mișcă bine. Nu am lovituri puternice, se știe. Garcia joacă mai tare și lovește mingea în forță. Va fi o grupă foarte dificilă. Fiecare meci va fi greu. Avem cele mai bune opt jucătoare din lume și toate joacă un tenis nebunesc. Vreau să încerc să câștig fiecare meci. Pentru aceasta m-am antrenat în fiecare zi de când sunt aici. Terenul e un pic lent. Lemnul face diferența. E greu pentru picioare, dar e un teren bun. E pentru al patrulea an când joc pe același teren, așa că nimic nu s-a schimbat. Va fi bine. Nu știu dacă va fi suprafața perfectă pentru mine, dar în 2014 am jucat meciuri bune aici. Așa că aștept cu nerăbdare să joc și mă voi bucura de fiecare moment”, a concluzionat Simona.

„Înăuntru pot spune că s-a schimbat ceva… Sunt foarte fericită pentru ce am reușit. Dar în afară totul e normal. Lucruri normale, nimic nu s-a schimbat. Doar că trebuie să muncesc mai mult pentru a-l păstra (n.r. – locul 1 mondial). Sunt aici ca să mă bucur de fiecare moment și vom vedea ce se va întâmpla”
Simona Halep,
numărul 1 mondial

Share