12 echipaje romanesti la Wild Boar Valley Challenge Buzet

Campionatul National de Off – Road al Romaniei 2017 abia s-a incheiat, cu etapa de la Buzau – GTC Trophy, weekendul trecut si 12 echipaje din CNOR sunt deja pe drum spre Wild Boar Valley Challenge Buzet.

Kamo Oko Vidi este clubul organizator al celebrului concurs Wild Boar Valley Challenge, organizat pentru prima data in 2007 ca parte integranta a Campionatului Croat si mai tarziu in 2010 a devenit un eveniment internațional datorită participării și interesului echipelor din diferite țări europene precum Slovenia, Italia, Ungaria, Austria, Germania.

De-a lungul anilor, cursa a devenit un eveniment din ce în ce mai important în peisajul european off-road, fiind considerat unul dintre cele mai provocatoare curse din Europa.
Mai mult de 50 de echipe au participat la ultima ediție și peste 500 de kilometri de traseu au fost parcursi în două etape speciale.

Kamo Oko Vidi intenționează să depășească acest obiectiv în 2017, se anunta o săptămână de curse off-road extraordinare între 23 și 28 octombrie.
Nisip, pietre, nisip, lut, pante abrupte și palpitante sunt ingredientele acestei curse extrem de selectiva, doar o colaborare excelentă între membrii echipei și bineînțeles un gram de noroc chior poate face diferenta intre echipaje la terminarea cursei.

La clasa Wild Trophy avem cinci echipaje:
pilot Miron Sorin – copilot Valentin Alexandroae
pilot Sorin Parvulescu – copilot Maurilio Zani
pilot Pedro Pinto – copilot Robert Tutuianu
pilot Claudiu Pestean – copilot Tudor Tamas
pilot Andy Visoiu – copilot Costin Fantana

La clasa Challenge avem echipajele:
pilot Jugrin Cosmin – copilot Szekely Stefan
pilot Cornea Mihai – copilot Lupu Daniel
pilot Avram Sebi – copilot Sauca Adrian
pilot Sorca Gheorghe – copilot Pitic Rares
pilot Toma Dorin – copilot Hazgan Andrei
pilot Cravet Cristian – copilot Popa Sorin
pilot Tudor Mircea – copilot Marius Pop

La editia din 2016 echipajul Sorin Parvalescu – Maurilio Zani a terminat pe 3 la clasa Wild Trophy urmati de Claudiu Pestan locul 6 si Andy Visoiu locul 7, la clasa lor au luat startul 34 de exhipaje.

Vezi AICI VIDEO cu evolutia lui Claudiu Pestean din finala competitiei de anul trecut.

Puteti afla date suplimentare despre competitie AICI.

Share