Scott Baldwin s-a ales cu răni urâte după ce a fost mușcat de un… leu!

Dacă vă închipuiați că nimic nu vă mai poate surprinde, atunci e posibil să vă fi înșelat. Rugbystul galez Scott Baldwin (29 de ani) a postat, astăzi, pe contul său de pe Twitter, o fotografie în care se văd cicatricele cu care ”s-a ales” după ce a fost mușcat de un… leu! Și aceasta s-a întâmplat după ce talonerul l-a mângâiat pe cap…

În septembrie trecut, internaționalul galez s-a aflat în Africa de Sud, acolo unde urma să joace un meci. În vizită la Gradina Zoologică de lângă Bloemfontein (Weltevrede Game Lodge), talonerul a băgat mâna dincolo de gratiile cuștii unui leu… Care n-a stat pe gânduri și și-a înfipt colții în brațul rugbystului.

Baldwin n-a mai putut juca în acel meci și a fost chiar în pericol de a-și pierde mâna. După ce a suferit patru operații, el s-a ”ales” doar cu câteva cicatrice urâte. Și a putut reveni în efectivul formației Ospreys. La acea vreme, antrenorul grupării galeze, Steve Tandy, a calificat drept ”stupid” gestul talonerului, după care a adăugat: ”Nu poți pune mâna pe capul unui leu de parcă acesta ar fi o pisicuță!”.

Share