EXCLUSIV: Laurențiu Diniță a plecat de la CS Balotești

Antrenorul echipei de fotbal CS Balotești, Laurențiu Diniță, a încetat colaborarea cu gruparea ilfoveană, miercuri, după un început de sezon destul de slab. Fostul fotbalist al Sportului Studențesc și al Stelei a obținut în 13 etape la Balotești doar 2 victorii, 4 egaluri și 7 înfrângeri, așa că a decis să se despartă de echipa care ocupă acum poziția a 18-a, din 20 de echipe.

“Am hotărât că este cel mai bine pentru mine să nu mai continui la Balotești. Nu sunt supărat pe nimeni de acolo, dacă am ceva de reproșat, atunci îmi reproșez mie. Îmi doresc un proiect fotbalistic unde să fie pretenții, unde să se vrea mai mult, așa că am ales cel mai bine să plec. Îmi pare foarte rău că nu am reușit mai mult, dar știți foarte bine care sunt condițiile și am știu și eu la ce mă înham”, a declarat Diniță, în exclusivitate pentru 100% Sport.

Diniță se află la a 5-a experiență de antrenor, după ce a mai antrenat Concordia Chiajna, pe care a promovat-o în prima ligă, ACS Berceni, Chiajna II, Dinamo II București și CS Balotești. Tânărul tehnician de 42 de ani a adunat în cariera de fotbalist 382 de meciuri și a marcat 118 goluri în România și Cipru.

La Balotești sunt șanse mari ca noul antrenor să fie Mihai Stoica, fost la Reșița și Snagov. 

Comments are closed.

Share