Simona Halep, înaintea ultimului meci din grupe: „O să lupt şi o să fiu mai ambiţioasă pe teren”

Simona Halep va disputa vineri, ultimul meci din faza grupelor Turneului Campioanelor de la Singapore, în care o va întâlni pe Elina Svitolina, ultima clasată.

După ce a fost învinsă categoric de Wozniacki, românca s-a declarat încrezătoare în următorul meci, spunând că își va schimba atitudinea în bine. Halep este de părere că înfrângerea din meciul anterior nu reprezintă un capăt de țară și este conștientă că nici meciul cu Svitolina nu va fi unul ușor.

„Se întâmplă să ai zile proaste pe durata unui an. A fost al treilea meci (n.r. partide slabe), aşa că nu este chiar atât de rău. Eu vreau să mă gândesc că în următorul meci pot să joc mai bine şi că acest meci nu o să mă afecteze atât de mult. Se întâmplă. Suntem la un nivel la care toate jucătoarele joacă bine. O să lupt şi o să fiu mai ambiţioasă pe teren în următorul meci.

Nu o să fie uşor. E o adversară consistentă, la fel ca Wozniacki. Va trebui să joc mai bine şi o să vedem ce va fi. Am mai jucat şi pe hard, şi pe zgură.

Terenul acesta nu pot să zic că e hard, e un pic mai lent. O să vedem ce va fi. E greu să spun ceva exact înaintea unui meci, mai ales după unul ca cel din seara asta”, a spus Halep, potrivit Digi Sport.