Miriuță a răbufnit: „Trebuia s-o scot pe mama din mormânt și s-o bag în echipă?”

Dinamo se îndepărtează ușor-ușor de play-off, suporterii nu mai au răbdare, iar tehnicianul Vasile Miriuță le dă dreptate, spunând că este inadmisibil ce se întâmplă cu unii jucători.

Antrenorul „câinilor” a ținut să felicite echipa lui Gheorghe Hagi pentru rezultatul înregistrat în Ștefan cel Mare și s-a declarat încă interesat de accederea în play-off, deși echipa nu se ridică la nivelul așteptărilor.

„Rezultat dezastruos. Felicit Viitorul, au fost mai buni astăzi. Noi, din păcate… A fost un meci de șase puncte, era foarte important să câștigăm, pentru a intra în play-off. Nu s-a întâmplat acest lucru. Vom vedea…

Am luat acele goluri pe contraatac, dar n-are rost să intru în detalii. Au fost mai buni. Vom vedea de mâine ce trebuie făcut. Suporterii au dreptate, este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat astăzi. Îmi pare rău, pentru că am avut încredere în unii dintre ei. Nu au dat înapoi ce trebuiau să dea la meciul acesta și vor fi consecințe.

Trebuia s-o iau pe mama?! Dumnezeu s-o odihnească! S-o scot din mormânt și s-o bag în echipă? Ăștia suntem în momentul ăsta. Vom vedea ce vom schimba. Trebuie să schimbăm ceva”, a spus Miriuță.

În ceea ce privește plecarea sa, tehnicianul a dezvăluit că  nu se gândește la așa ceva, ci își dorește să ducă echipa pe drumul cel bun, iar ceea ce are nevoie în schimb este respect.

„Nici nu mă gândesc să plec. E echipa pe care o iubesc cel mai mult. N-am venit într-o situație bună. Dacă era o situație bună, probabil nici nu ajungeam aici. Eu muncesc cu staff-ul meu și cred că ne facem bine treaba. Din păcate, unii și-au cam bătut joc de munca noastră de o lună. Începusem să ne mișcăm, și cu Botoșani, și cu Juventus, am început să batem, dar nu există respect față de noi, față de club, față de suporteri și față de colegii de breaslă”, a declarat Vasile Miriuță, potrivit Digi Sport.