Nici Mourinho nu poate face mai mult la Sepsi!

Patronul celor de la Sepsi a identificat marea problemă a echipei sale: pregătirea fizică precară.
Dioszegi spune că nici măcar Mourinho nu poate face mai mult în acest moment la Sepsi

Instalat ca principal la Sepsi înaintea meciului cu FC Botoşani, Şandor Nagy a avut parte de un debut nefericit pe banca covăsnenilor. După meciul pierdut de Sepsi, scor 0-2 în faţa lui FC Botoşani, antrenorul interimar al grupării din Stantu Gheorghe, a spus că va încerca să facă totul pentru salvarea echipei. Şandor Nagy a avut nevoie de un translator la conferinţa de presă, pentru că nu înţelege limba română. „Le mulţumim suporterilor, că au stat lîngă noi pe vremea asta nefavorabilă. Pe finalul reprizei a fost acel penalty stupid, dar corect acordat. Încercăm să facem tot posibilul să ieşim din această pasă neagră. Nu vrem să ne ducem în excursie la Viitorul, vrem să luăm măcar un punct”, a declarat antrenorul interimar al lui Sepsi, Şandor Nagy.

„Sîntem în groapă!“

În schimb, patronul Laszlo Dioszegi, spune că în acest moment marea problemă la echipă este pregătirea fizică.
„Avem probleme mari, în primul rînd este vorba de pregătirea fizică. Nu este primul meci în care 30- 40 de minute avem un ritm bun, apoi urmează o cădere inexplicabilă în partea secundă. E clar, răul e făcut, sîntem în groapă!“, spune Dioszegi.

Obiectiv: şase puncte din şase meciuri

Avînd presiunea rezultatelor dezastruoase, Dioszegi, spune că, deocamdată, Şandor Nagy, rămîne antrenorul echipei. „În momentul de faţă, Şandor Nagy este antrenorul echipei. Am fost sunat de foarte mulţi impresari, dar şi de mai mulţi antrenori care vor să vină la Sepsi. Trebuie să analizăm cu atenţie situaţia, pentru că în acest moment şi dacă-l aducem pe Mourinho, nimeni nu poate garanta faptul că vom cîştiga toate cele şase meciuri pe care le mai avem de disputat în acest an. În situaţia în care ne aflăm eu aş fi mulţumit dacă am lua măcar şase puncte. Cel mai important meci este cel cu Gaz Metan Mediaş de la Braşov. Din iarnă lucrurile se vor schimba în bine, cu o pregătire centralizată , dar şi cu cîteva achiziţii“, consideră Laszlo Dioszegi.

Adi Marica
Foto – thesefotballtime