CSM Poli Iași cere demisia președintelui CCA, Kiros Vasaras

Oficialii echipei din Copou au lansat un atac dur la adresa arbitrului George Rădulescu după înfrângerea suferită în Gruia, cu CFR Cluj (0-1), duminică, în etapa a 17-a a Ligii I. Președintele executiv al lui CSM Poli, Adrian Ambrosie, acuză conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor și cere demisia președintelui grec Kiros Vasaras.

”În mod normal, arbitrul George Rădulescu nu avea ce să caute la acest meci. A greșit grav la partida Astrei cu Sepsi, este judecat acum la comisii și trebuia să fie reținut de la delegări. Este un arbitru fără personalitate, cu o manieră șmecherească și tendențioasă. Înainte de golul marcat de CFR a fost fault la Mihalache, a lăsat faza să continue, după care a întors un aut dictat pentru noi, la presiunea gazdelor. Faza a continuat, iar gazdele au marcat. Și cu Timișoara ni s-a întâmplat la fel, atunci ne-a fost anulat un gol valabil la presiunea băncii oaspeților. Clubul CSM Poli Iași cere public demisia preşedintelui Comisie Centrale a Arbitrilor. Conducerea Federației Române de Fotbal ar trebui să-l demită pe domnul Vasaras și să-l înlocuiască cu un președinte român, care cunoaște problemele arbitrajului românesc”, a declarat președintele Iașiului, Adrian Ambrosie.

CSM Poli Iași a pierdut cu 1-0 meciul din Gruia cu CFR Cluj, unicul gol al partidei fiind marcat de Ciprian Deac, în minutul 62. În urma acestui eșec, echipa din Copou s-a îndepărtat la patru puncte de locul 6 ocupat de Astra Giurgiu.

Share