Flavius Stoican, ultim avertisment din partea clubului după eliminarea din meciul cu CFR Cluj

Întrunit în ședință de urgență, Consilul Director al CSM Politehnica Iași a decis să-l sancționeze pe antrenorul Flavius Stoican cu ultim avertisment. Tehnicianul a avut o ieșire nervoasă în repriza a doua a meciului cu CFR Cluj, disputat duminică, în cadrul etapei a 17-a a Ligii I, fiind trimis în tribune de către arbitrul George Rădulescu.

“Consiliul Director, conform Regulamentului de Ordine Interioară al clubului și Contractului Individual de Muncă, a decis sancționarea tehnicianului Flavius Stoican cu ultim avertisment, urmând a apela și la sancțiuni financiare corespunzătoare potrivit legii și Contractului Colectiv de Muncă. Echipa are nevoie de antrenor pe banca tehnică, de aceea i-am transmis lui Flavius să se abţină de la unele reacții și să conducă echipa din spațiul tehnic pe întreaga durată a jocului. Nu suntem de acord cu aceste ieşiri și sperăm ca pe viitor să se stăpânească, pentru a evita noi suspendări”, a declarat preşedintele executiv al clubului din Copou, Adrian Ambrosie.

Flavius Stoican a ajuns la a treia eliminare în acest sezon, record în Liga I, antrenorul Iașiului urmărind patru din primele 16 meciuri din tribune. Foarte probabil, Stoican va primi alte două sau trei etape de suspendare după eliminarea de la Cluj. ”În ritmul acesta, va trebui să-și facă un abonament la tribuna 0”, a glumit președintele Ambrosie.

 

Share