Marcel Ploaie devine al patrulea antrenor înlocuit de Pandurii în acest sezon

Marcel Ploaie a fost inlaturat luni, de pe banca tehnica a celor de la Pandurii Targu Jiu si devine cel de-al patrulea antrenor schimbat in acest sezon de catre gruparea gorjeana.

Conducerea clubului din Liga a II-a a ajuns la o intelegere cu un nou antrenor, al cincilea din aceasta stagiune, ce va prelua fraiele echipei aflate pe locul 16 in clasament.

Este vorba despre Adrian Bogoi, fost capitan al echipei Pandurii Targu Jiu, ce a contribuit ca jucator la promovarea in prima liga. Acesta a antrenat si satelitul gruparii din Gorj, in urma cu doi ani.

Dupa retrogradarea in Liga a II-a, Pandurii plecase la drum cu Stefan Nanu, dar acesta a inteles ca nu exista stabilitate si a decis sa renunte in favoarea lui Mihai Teja, care la randul lui nu a fost multumit de conditiile pe care le oferea clubul echipei. A urmat Iencsi la carma gruparii, dar acesta a fost demis de catre conducere si inlocuit cu Marcel Ploaie. A venit randul lui Adrian Bogoi sa conduca echipa Pandurii Targu Jiu de pe banca tehnica.

Share