Nini Dica a câștigat premiul pentru cel mai bun jucător sub 16 ani în ”Tennis Europe Junior Tour”

Nini Dica încheie anul 2017 cu o nouă distincție importantă. Tânărul tenismen timișorean a fost recompensat cu titlul de cel mai bun jucător sub 16 ani de către Tennis Europe, cea mai mare asociație regională din sportul alb, în urma rezultatelor din circuitul Junior Masters.

În 2017 Nini Gabriel Dica a câștigat cinci titluri de simplu și două titluri de dublu din Circuitul Tennis Europe – inclusiv „Tennis Europe Junior Masters”, un veritabil „Turneu al campionilor” destinat tinerilor, două titluri din Circuitul ITF Tennis Juniors, circuit rezervat jucătorilor U18, și este și vicecampion europen, dupa ce a jucat finala Campionatului European U16.

Nini Dica s-a impus astfel la categoria sub 16 ani, unde s-a luptat cu Anthony Genov, cap de serie nr. 3. Victoria i-a adus încă un titlul după cel de campion european de juniori.

”Este o performanță incredibilă pentru acest tânăr și foarte talentat junior din România, și mă bucur că cei de la Tennis Europe i-au oferit acest premiu, pentru că el este, în egală măsură, o apreciere a valorii lui Nini Dica, și o recunoaștere a muncii pe care noi, cei din Federația Română de Tenis, am depus-o în toți acești ani pentru dezvoltarea tenisului românesc. Îl felicit pe Nini și așteptăm de la el și alte performanțe excepționale”, a declarat George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

Share