România a fost Grozav(ă) în amicalul cu Turcia!

Echipa națională a României a disputat joi seară, la Cluj, partida amicală împotriva reprezentativei similare a Turciei.

Tricolorii lui Cosmin Contra s-au impus cu scorul de 2-0 în fața turcilor lui Mircea Lucescu, în urma golurilor reușite de Gicu Grozav în minutele 42, respectiv 69 și au obținut o victorie importantă pentru moral.

Formula de start aleasă de Cosmin Contra a fost următoarea: Pantilimon – Săpunaru, Chiricheş (cpt), Dr. Grigore, Toşca – Pintilii, Stanciu – Deac, Budescu, Grozav – Keşeru.

De cealaltă parte, Mircea Lucescu a aruncat în joc următorul prim 11: Tekin – Tufan, Aziz, Soyuncu, Turan – Inan, Yokuşlu – Yazici, Ozyakup, Calhanoglu – Tosun.

Selecționerul României le-a oferit și jucătorilor Denis Alibec, Florin Niță sau Gabriel Torje să evolueze în tricoul primei reprezentative. De asemenea, convenția de șase schimbări dintre cele două reprezentative a fost completată de Florin Andone, Eric Bicfalvi și Mihai Bălașa.

Pentru tricolori urmează partida amicală de la București, împotriva Olandei, ce se va disputa marți, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Share