Plopeanu are de muncă în Mongolia. ”Abia aștept să iau o pauză!”

Dragoș Plopeanu se ocupă de pregătirea portarilor echipelor naționale ale Mongoliei.

Dragoș Plopeanu răspundea favorabil invitației făcute de fostul antrenor al Oțelului, Michael Weiss, și pleca în Mongolia pentru a se ocupa de pregătirea portarilor echipelor naționale ale acestei țări. Acomodarea la fața locului a decurs bine și fostul goal-keep-er al grupării de primă ligă din Galați și-a început treaba atât de departe de casă.

Ultimele acțiuni ale mongolezilor au adus meciuri pentru prima reprezentivă și selecționata Under 23.

”La seniori am cedat, 2-4, în meciul cu Taiwan după ce am condus cu 1-0 până spre finalul primei reprize. Apoi am participat, cu selecționata Under 23, la un turneu de calificare pentru Indonesia 2018  într-o grupă dificilă cu Japonia, Thailanda și Singapore. Japonia ne-a bătut cu 7-0 după ce în ultima partidă dintre cele două țări era 16-0. Cu Thailanda am jucat de egal la egal dar, din păcate, am pierdut, în timp ce în compania celor din Singapore am câștigat obținând un rezultat istoric pentru Mongolia. Lucrurile încep să intre pe un făgaș normal”, a precizat Dragoș Plopeanu.

”Abia aștept să ajung acasă, în vacanță, pentru că mă simt foarte obosit. Au fost luni intense în Mongolia, o experiență fabuloasă și pentru mine”, a încheiat colaboratorul lui Michael Weiss.

 

Share