Cât vor câştiga elevii lui Flavius Stoican dacă înving liderul FCSB

Președintele executiv al lui CSM Poli Iași, Adrian Ambrosie, a declarat că echipa din Copou va juca pe prime speciale în următoarele două partide din Liga I, cu FCSB și Dinamo. Astfel, fiecare jucător va primi 200 de euro pentru un punct câștigat și 600 de euro pentru o victorie.

„Clubul nostru nu acordă prime de victorie, dar pentru partidele cu FCSB şi Dinamo am decis, în mod excepţional, să facem o excepţie. Cum punctele puse în joc în aceste partide sunt foarte importante pentru noi, ne pot menţine în cursa pentru calificarea în play-off, am solicitat Comitetului Director să aprobe acordarea unor bonusuri pentru jucători”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie.

Clubul a alocat suma de 4.000 de euro pentru întreaga echipă la un punct câştigat, asta însemnând că fiecare jucător va încasa 200 de euro pentru un punct câștigat.

În turul campionatului, CSM Poli Iaşi a remizat pe terenul lui FCSB şi a învins-o pe Dinamo în Copou, iar fiecare jucător a primit 800 de euro în urma acestor rezultate.

 

„În astfel de meciuri ne arătăm adevărata valoare”

 

Președintele Ambrosie este optimist că echipa sa poate obține cel puțin un punct cu liderul FCSB și speră ca publicul să susțină Iașiul, nu așa cum s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, când Steaua s-a bucurat de o susținere mai mare decât echipa gazdă.

„Jucătorii noştri sunt motivaţi şi îşi doresc să facă un meci mare. Au demonstrat şi în tur împotriva echipelor puternice că se pot mobiliza şi pot face meciuri bune. În astfel de partide îţi poţi arăta adevărata valoare. În tur am obţinut un egal pe terenul lui FCSB, am avut avut o evoluţie foarte bună pe alocuri şi sperăm să obţinem şi vineri cel puţin acelaşi rezultat, dacă nu chiar o victorie. Putem bate liderul. Sper ca publicul să vină într-un număr cât mai mare la stadion și să susțină echipa Iașiului”, a punctat preşedintele Adrian Ambrosie.

 

Share