Ianis Hagi este dorit la FCSB: „Sunt convins că ne va ajuta”

Ianis Hagi nu a intrat în vederile antrenorului Fiorentinei în acest sezon din Serie A și a jucat mai mult la echipa secundă, dar ar putea reveni în România.

Fiul lui Gheorghe Hagi ar putea fi împrumutat în aceasta iarna la un club la care să joace mai mult, iar pe fir este chiar vicecampioana României, FCSB.

Nicolae Dică a jucat alături de Ianis la Viitorul și l-a lăudat pe puștiul de 19 ani, spunând, de asemenea, că i-ar plăcea să îl aibă în subordine la formația roș-albastră.

„Ianis e un tânăr de perspectivă, a avut evoluţii foarte bune la Viitorul. Eu mi-aş dori să se impună la Fiorentina, pentru că ştiu ce calităţi are. Dacă va veni la Steaua, sunt convins că ne va ajuta, am jucat lângă el şi ştiu ce poate”, a declarat Nicolae Dică, potrivit Digi Sport.

Bomba a fost lansată în decursul acestei săptămâni de către finanțatorul Gigi Becali, care după meciul echipei naționale de tineret contra Portugaliei a declarat că Ianis Hagi are porțile deschise la FCSB și poate veni „chiar și mâine”, cu condiția de a sta mai mult prin sala de forță.

„Ianis poate să vină la Steaua când vrea el. La orice oră, şi mâine. Dar el trebuie să pună şi forţă. Dacă vine la noi, îl băgăm la forţă. Să pună muşchi pe el”.