Laurențiu Roșu este noul antrenor de la CS Mioveni!

După încercarea de a-l aduce pe Eugen Neagoe pe banca echipei de fotbal din Mioveni, președintele clubului a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu Laurențiu Roșu.

Deși Eugen Neagoe a condus un antrenament la Mioveni, tehnicianul nu a luat în primire echipa, ci a acceptat oferta celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă a cărui antrenor principal va fi până la sfârșitul acestui sezon de campionat.

Dumitru Olteanu, președintele CS Mioveni, a explicat situația postului de antrenor și a mărturisit că nu este supărat pe Neagoe și că are încredere în Roșu că va face echipa să arate bine în următoarea partidă din Liga a II-a, contra liderului Hermannstadt.

„Noi ne asteptam sa avem o perioada lunga cu Adrian Mihalcea si cu rezultate bune. Plecarea lui ne-a dat planurile peste cap. Discutand si analizand, am ramas sa continuam cu Mihali ca antrenor principal, dar in sinea noastra eram constienti ca nu va fi o solutie de lunga durata.

Am avut o prima varianta, pe Eugen Neagoe, dar nu s-a materializat, iar in aceste zile ne-am inteles cu Laurentiu Rosu si el este antrenorul principal al echipei noastre.

Nu sunt suparat pe Eugen Neagoe, el a incercat sa ne ajute, dar nu era hotarat daca sa semneze sau nu, nu stiu daca era in discutii cu Sepsi atunci. El mi-a spus ca vine cu toata placerea, dar se pare ca a intervenit si Sepsi si a reusit sa il convinga.

Sunt sigur ca vom face o figura buna in fata celor de la Hermannstadt”, a declarat Dumitru Olteanu la Sport Total FM.

Share