Schimbările continuă la BC Timba Timișoara. Sârbii Dejan Kovacevic și Pavel Reljic revin în bârlogul ”urșilor”

Schimbările continuă la BC Timba după startul de sezon modest în Liga Națională. După Mladen Pavlovic și Bogdan Popescu, ”urșii” s-au despărțit și de belgianul Thomas de Thaey. În schimb, în formația pregătită acum de Dan Ionescu au fost înregimentați sârbii Dejan Kovacevic și Pavle Reljic, jucători care au mai îmbrăcat maioul galben-negru.

De Thaey (26 de ani) a fost cel mai bun marcator al ”urșilor” în acest sezon, cu 18,4 puncte pe meci, dar și el o părăsește pe Timba. Plecările au fost suplinite cu două sosiri. A revenit Dejan Kovacevic (28 de ani), care a contribuit la promovare și are două sezoane petrecute la formația de pe Bega. De asemenea, galben-negrii au readus și un jucător care a evoluat în prima campanie a echipei în elită: Pavle Reljic (24 ani). Acesta evoluează cu precădere tot pe postul de fundaș și a mai înregistrat experiențe baschetbalistice în țara natală, dar și în Bosnia.

BC Timba are un singur succes după șase jocuri în ediția 2017-18 a LNB. Următorul joc al ”urșilor” va fi pe teren propriu cu BC Mureș (2 decembrie).

Foto: BC Timba / Facebook

Share