Vedetele de la CSM București, alături de copiii nevoiași!

„Luna Faptelor Bune” este campania inedită inițiată de clubul din capitală pentru a veni în sprijinul copiiilor cu probleme sociale.

La precedenta etapă din Liga Națională, handbaliștii și jucătoarele de la CSM București au intrat pe teren ținând în mână jucării și cărți pentru micuții din familii defavorizate.

Vicecampioni naționali, fioroșii „tigri” s-au aliniat astfel la centrul terenului cu jucării de pluș la subraț spre deliciul suporterilor. Ionuț Ramba (1,98 metri), interul de la CSM București și al echipei naționale speră ca prin gestul lor să sensibilizeze opinia publică și lumea să vină în sprijinul copiiilor defavorizați.

„Am primit cu bucurie inițiativa clubului. Prin exemplul nostru, sper să atingem sufletul cât mai multor persoane. Chiar avem nevoie de umanitate în sport”, a subliniat puternicul handbalist al vicecampioanei.

O jucărie sau o carte, în loc de prețul biletelor

Și fanii au fost invitați să se alăture campaniei umanitare. În loc să achite prețul biletelor, suporterii au intrat la meciurile băieților și fetelor pe baza donațiilor în jucării și cărți.

Nicușor Negru (golgheterul Campionatului Mondial de tineret din 2015) i-a invitat pe fani să se alăture campaniei „Luna Faptelor Bune”. „Rugăm publicul să vină cu jucării și cărți la urmatoarele meciuri să ajutăm împreună copiii nevoiași. Sperăm și ca alte echipe să preia gestul nostru deoarece copiii merită tot ce e mai bun din lume”, a subliniat extrema de la CSM București.

Campania va continua și la ultimele două meciuri pe teren propriu ale „tigrilor” din acest an în Liga Zimbrilor, cu Dunărea Călărași și Vaslui. Toate jucăriile și cărțile pentru copii strânse vor fi donate în preajma sărbătorilor.

Sursa: Ștefan Gavan