Petrolul a rămas fără antrenor! Tavi Grigore, de pe bancă, în birou

Petrolul Ploiești va lupta în continuare pentru promovarea în eșalonul secund fără antrenorul Octavian Grigore

O legendă a clubului ploieștean, Octavian Grigore a decis, imediat după terminarea turului de campionat încheiat pe prima poziție, la două puncte de a doua clasată, FCM Alexandria, să renunțe la funcția de antrenor principal al echipei ploieștene.

”Tavi Grigore rămâne alături de noi! Am plecat la drum împreună şi vom continua împreună! El va face, practic, un pas în faţă, va ocupa un post în conducerea clubului şi, alături de partenerul nostru, Veolia, vom duce mai departe proiectele pe care le-am început aici. Îi mulţumim pentru toată munca depusă ca antrenor, într-o perioadă în care prea puţini ar fi avut curajul să se înhame la un asemenea proiect, şi suntem convinşi că, prin experienţa sa, Tavi va ajuta Petrolul la fel de mult şi din noua postură”, a declarat Cristian Vlad, președintele Petrolului Ploiești.

„Cât de curând vom decide numele noului antrenor. Sunt discuţii cu mai mulţi tehnicieni, iar cel care va prelua echipa trebuie să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul propus pentru acest sezon, anume promovarea în eşalonul superior. De asemenea, vom căuta, în această pauză, să întărim lotul cu jucători de valoare, cu care să începem să pregătim, încă de pe acum, strategia pentru sezonul următor”, a completat oficialul Petrolului pentru situl oficial al clubului.

Octavian Grigore va rămâne în continuare lângă Petrolul într-o funcție de conducere a clubului ploieștean.