Fără certificat de calitate. Lider cu un joc neconvingător

Octavian Grigore va lăsa locul unui alt tehnician pe banca tehnică a echipei petroliste pentru returul campionatului

Prima la jumătatea întrecerii din C3, cu două puncte peste a doua clasată, FCM Alexandria, gruparea petrolistă va avea parte de o iarnă agitată. Octavian Grigore a anunțat, după meciul de la Popești Leordeni, că renunță la funcția de antrenor pentru a face pasul spre o funcție administrativă în cadrul clubului.

Decizia de a renunța i-a aparținut, exclusiv, antrenorului cu Licența PRO dar ea ar fi fost grăbită și de reacțiile conducerii clubului la adresa prestațiilor mai puțin concludente ale lui Claudiu Tudor și compania. Mădălin Mihailovici, reprezentantul sponsorului echipei petroliste, a amendat, din acest punct de vedere, felul în care s-a exprimat, de multe ori, echipa, oficialul părăsind, dealtfel, mult mai devreme stadionul din Popești Leordeni unde Petrolul s-a impus cu greutate, pe final de meci, cu golul lui Alex Ciocâlteu din minutul 81 al disputei cu CS din localitate.

Mihailovici a anunțat, dealtfel, că în această iarnă campania de achiziții va fi una generoasă și va aduce la Petrolul, pe lângă un antrenor cu nume și o serie de jucători veniți din primul eșalon!