Ionel Dănciulescu a criticat dur jucătorii lui Dinamo: „Au mentalitate de provincie”

Dinamo a fost învinsă pe teren propriu de către CFR Cluj, în cadrul etapei cu numărul 18 a Ligii I, iar suporterii nu mai au răbdare cu echipa patronată de Ionuț Negoiță.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al „câinilor” a atacat dur situația din cadrul echipei și, mai ales, atitudinea jucătorilor care, spune el, sunt cu moralul la pământ, deși salariile sunt plătite la zi. Fostul jucător al lui Dinamo este dezamăgit de autosuficiența elevilor lui Vasile Miriuță și a făcut referire la faptul că echipele precum FCSB, Craiova, Rapid, listă din care face parte și Dinamo, trebuie să aibă ca obiectiv victoria indiferent de adversar.

„Pentru jucătorii de azi văd ca a devenit o corvoadă să joace acasă. Îi văd foarte afectaţi, în multe momente nu sunt încurajaţi. Aseară fanii i-au încurajat de la început la sfârşit. Nu e o situaţie plăcută la echipă, ne îndepărtăm de obiectivul nostru. Nici nu ştiu ce pot să spun. Mai sunt câteva meciuri de jucat şi în iarnă vom vedea ce putem face pentru viitorul lui Dinamo. E o problemă mentală la nivel de club, de jucători. Nu ştiu dacă sunt foarte slabi, au demonstrat în trecut că nu sunt, au făcut meciuri bune şi foarte bune, dar acum nu se exprimă la adevărata lor valoare. Le lipseşte total încrederea. Echipa e la pământ psihic, nu are reacţie, totul se prabuşeşte când primim gol.

Baieţii sunt plătiţi la zi, antrenorul discută cu băieţii mereu, e şi chestie de voinţă, automotivare, ei trebuie să se motiveze singuri. E o problemă care ne depăşeşte în acest moment. Dacă sunt la Dinamo, înseamnă că merită să fie acolo. Multe lucruri nu-mi convin, le spun asta. De 5 ani încerc să le explic ce ar trebui să faca, dar nu pot să stau cu ei în viaţa de zi cu zi. Când îmi cer sfatul încerc să ajut cu ce pot eu. N-are de ce să-i afecteze situaţia clubului.

Pe ei trebuie să-i motiveze salariile, banii, performanţa. Nu-mi place că se complac, au mentalitate de provincie. Se mulţumesc cu putin. Câştigi acasă şi merge un egal în deplasare. La Dinamo, FCSB, Rapid, Craiova victoria trebuie să fie un obiectiv indiferent de adversar. Au mentalitate de provincie, se mulţumesc cu puţin!”, a declarat Dănciulescu, potrivit prosport.ro.

Share