Preocupări pentru retur. Progresul Spartac se va pregăti în străinătate

Surprinzătorul lider din C2 la jumătatea întrecerii și-a făcut deja planurile pentru returul competiției

Progresul Spartac București iernează pe prima poziție a clasamentului într-o serie în care multe alte competitoare plecau, la start, cu intenții de promovare. Gruparea antrenată de Andrei Erimia se află pe primul loc cu 34 de puncte, la două lungimi de a doua clasată, Farul Constanța, pe care a umilit-o, în propriul fief, cu un neverosimil 7-0. Ajunși într-o poziție de invidiat, după un parcurs de bună calitate, cu precădere în deplasare, bucureștenii vor să pregătească atent partea secundă a campionatului.

”Va fi mult mai dificil în retur pentru noi deoarece vom fi priviți altfel de acum încolo. Dorim, în primul rând, să facem aceeași figură frumoasă deoarece nu ne gândim, în primul rând, la promovare. Vom efectua un cantonament peste hotare în dorința noastră de a găsi terenuri bune și parteneri amicali de calitate. La nivelul lotului vom face foarte puține mișcări deoarece suntem mulțumiți de actualul nostru efectiv”, a punctat Erimia.

Jucătorii de la Progresul Spartac vor continua antrenamentele până pe 15 decembie și vor susține, în această săptămână, două meciuri de verificare cu Academia Rapid și SC Popești Leordeni.