Suporterii timișoreni au renovat vestiarul lui ASU Politehnica

Ultrașii timișoreni, care o susțin totodată financiar pe ASU Politehnica în Liga a II-a, au fost voluntari într-o acțiune inedită de renovare a vestiarului echipei de la Stadionul ”Știința”. Aceștia au dat o față nouă, originală, casei ”Băieților în ghete” cu sprijinul sponsorului principal al echipei și al unui partener al clubului.

Lambriurile vechi, care conform celor de la Politehnica erau montate pe vremea când Telecom Timișoara evolua în Divizia C, în urmă cu circa 18 ani, au fost îndepărtate din vestiar. Pe pereții proaspăt văruiți au apărut mai multe imagini care exprimă așteptărilor fanilor. Nu lipsește nici versul ”Ca pe Celtic să întreci orice echipă în orice meci!”, dintr-un cântec al galeriei.

Acțiunea de renovare a fost realizată chiar de fanii echipei, deveniți meseriași în mod voluntar. De altfel, în iarnă vor mai avea loc și alte lucrări pentru îmbunătățirea condițiilor în care se pregătesc elevii lui Bogdan Andone iar cu această ocazie se așteaptă și alți suporteri pentru a da o mână de ajutor în plus.

ASU Politehnica ocupă momentan locul 7 în Liga a II-a, cu 30 de puncte, și se află la distanță de șase puncte de locul 3, ocupat de Chindia Târgoviște.

Share