Codruț Anghel a rememorat incidentul neplăcut din amicalul cu FCSB II: „Nu mi-a fost frică”

Concordia Chiajna II a disputat vineri, pe teren propriu, o partidă amicală împotriva colegei de eșalon FCSB II, iar Codruț Anghel a rememorat incidentul prin care a trecut la întâlnirea anterioară a celor două echipe.

Ilfovenii s-au impus cu scorul de 4-1, după reușitele jucătorilor Rogoveanu, Ciobanu, Șerban și Răducan și a devenit deja o tradiție ca „vulturii” mici să câștige categoric amicalele contra roș-albaștrilor.

În luna august a acestui an, tot într-un amical disputat la Chiajna, fotbalistul în vârstă de 23 de ani a ajuns la spital, după o serie de peripeții trăite cu ambulanța și medicii prezenți (sau nu) la meci. VEZI AICI DETALII

La trei luni de la întâmplarea nefericită, Anghel este la fel de puternic precum înainte, încrezător în forțele proprii și joacă meci de meci sub comanda antrenorilor Mugur Cornățeanu și Marin Dună. Fotbalistul a povestit în exclusivitate pentru Ilfov Sport ce sentimente l-au încercat la trei luni după cele întâmplate chiar în fața acelorași adversari.

„Mi-am mai primit și azi un cot în cap. În meciurile cu Steaua sunt predispus la accidentări. Sunt dinamovist și cred că asta e problema”, a spus fotbalistul glumind.

„Ce am simțit? Nu mi-a fost frică. Mi-a revenit așa filmul accidentului în cap. Cel care m-a accidentat atunci nu a jucat azi. Am avut ocazia să vorbesc cu el la momentul respectiv, ca o ironie a sorții numele lui de familie este tot Anghel. Mi-a spus că nu putea să se antreneze că nu știa ce e cu mine, de aceea a și vrut să vorbească cu mine și a fost mult mai liniștit după. E doar un copil de 15-16 ani, nu a vrut să mă lovească. S-a întâmplat, asta este. Sunt mult mai bine în astea trei luni care au trecut. Am mai avut dureri de cap, dar s-au dus cu timpul.

De ce să-mi fie frică? Nu are de ce. Asta este, s-a întâmplat. Nu doresc nimănui să pățească ce am pățit eu. Probabil, atât eu, cât și ceilalți care se află în fenomenul ăsta, trebuie să învățăm că lucrurile nu merg așa cum trebuie și trebuie schimbat ceva, undeva, dar, după părerea mea, va trece destul timp până vor apărea niște modificări.

Dacă aș sta să mă gândesc mereu la ce s-a întâmplat ar trebui să intru cu frică și la antrenamente, dar nu sunt genul ăla de jucător. Nu mă feresc de dueluri. Pe undeva, te marchează lucrurile astea. Și astăzi la meci, un coleg s-a lovit și un altul mi-a spus „Uite, aici e zona unde te-ai lovit și tu”. M-au întrebat și jucătorii Stelei cum sunt, dacă mi-am revenit. Am trecut peste, sunt ca vinul, cum îmbătrânesc sunt din ce în ce mai bun”, a glumit Anghel.

În ceea ce privește viitorul său, fotbalistul își dorește să joace meci de meci și să își ajute echipa pe cât posibil. Intrat în ultimele șase luni de contract, Anghel nu știe încă dacă va continua la Concordia, dar, spune el, va purta o discuție cu conducerea clubului.

„Mă bucur că am trecut peste din punct de vedere psihic, pentru că vrei nu vrei te afectează. M-a ajutat și familia foarte mult, mi-au zis că pot să joc în continuare și că nu ar trebui să îmi fie frică. S-a nimerit să mi se întâmple tocmai mie. Și fizic m-am pregătit cum am știut eu mai bine și am încercat să dau 100% la fiecare meci.

Voi discuta cu conducerea și voi vedea ce au de gând. Momentan, nu știu nimic. Eu îmi propun să fiu din ce în ce mai bun, să joc fiecare meci, să dau tot ce e mai bun pentru echipă și să o ajut să ocupe un loc cât mai bun în clasament. Sunt jucători foarte buni aici la Chiajna II, jucători care merită să facă pasul mai sus, în Liga a II-a, Liga I chiar. Dacă nu îi dai o șansă unui sportiv, nu poți să vezi potențialul maxim pe care îl are. Fiecare are nevoie de șansă, să joace și să i se dea încredere”, a declarat Codruț Anghel, în exclusivitate pentru Ilfov Sport.

Share