Flavius Stoican: “Ne avantajează faptul că la Dinamo nu este linişte”

După ce au învins FCSB-ul în Copou, ieşenii speră să dea o nouă lovitură şi să bată Dinamo pentru a doua oară în acest sezon, sâmbătă, în “Ştefan cel Mare”, în etapa a 19-a a Ligii I. CSM Poli s-a impus în faţa “câinilor” şi în tur, cu 2-1, iar acum poate profita de atmosfera tensionată din lotul lui Vasile Miriuţă pentru a obţine un success care să o apropie de play-off. Iaşiul este la egalitate de puncte cu Dinamo (24), dar la patru lungimi în spatele Astrei, iar un rezultat bun în “Groapă” menţine echipa din Copou cu şanse în lupta pentru locul 6. Antrenorul Flavius Stoican este de părere că elevii săi pot profita de degringolada existentă în acest moment la echipa din Ştefan cel Mare.

“Suntem încrezători că putem obţine un rezultat bun pe terenul lui Dinamo. Băieţii au un moral bun, au încredere după victoria cu FCSB, iar dacă vom avea aceeaşi determinare, cu siguranţă putem obţine un rezultat bun. Faptul că acolo nu este linişte este un avantaj pentru noi. Nu i-a fost uşor lui Miriuţă după ce s-a întâmplat în ultimele zile. Îmi dau seama ce este în sufletul lui. Se discută cu alți antrenori, apoi este confirmat, este greu și pentru el. Ținând cont de situația de acolo, e clar că avem un avantaj”, a declarat Flavius Stoican.

Optimist este şi preşedintele Adrian Ambrosie, care vede meciul cu Dinamo ca pe o primă finală pentru locul 6.

“Meciul cu Dinamo este ca o finală pentru locul 6. Întâlnim o echipă rănită, care nu trece printr-o perioadă bună, de aceea trebuie să fim foarte atenţi. Trebuie să ne facem jocul bun, iar dacă vom evolua la fel cum am făcut-o cu FCSB, cu siguranţă putem obţine un rezultat bun. Trebuie neapărat să dăm gol şi să jucăm curajos, cu determinare. Important este să nu pierdem, dacă dacă vom avea determinare eu cred că putem lua cele trei puncte”, a completat președintele Adrian Ambrosie.

Partida Dinamo – CSM Poli Iaşi va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 20.45, pe stadionul Dinamo.