Umilință pe un stadion gol. Concordia a surclasat Juventus la Ploiești

Duelul celor mai experimentați antrenori de la nivelul primei ligi i-a revenit clar lui Ion Moldovan

Concordia Chiajna a găsit un partener perfect în Juventus București pentru a marca la foc automat la Ploiești. Pe un stadion gol, nici 200 de spectatori nefiind prezenți în tribuna arenei Ilie Oană, trupa ”Comisarului” Ion Moldovan a făcut instrucție cu o formație gazdă total absentă de pe gazon. Ilfovenii au marcat de cinci ori, prin Marian Cristescu, în două rânduri, Ronaldo Deaconu, Cristi Bud și Claudiu Bumba într-o umilință totală traversată de Juventus.

”Am antrenat această echipă la toate nivelurile, dar o asemenea umilință nu am trăit. Patronul clubului poate lua orice măsură asupra mea sau a jucătorilor. Eu, din fericire, tot mai găsesc de o friptură dacă rămân fără serviciu, dar o serie de jucători nu vor găsi niciun adăpost dacă la Juventus, doamne ferește, se pune lacătul”, a punctat, după meci, Marin Barbu, antrenorul formației gazdă.

Bucureștenii rămân cantonați pe ultima poziție a clasamentului și au din ce în ce mai puține șanse de a spera la o menținere în primul eșalon după cum se desfășoară lucrurile la echipa din Colentina.