Primul eșec acasă în Divizia A1 pentru voleibalistele de la UVT Agroland Timișoara

Nou promovata UVT Agroland Timișoara a cedat în patru seturi, scor 1-3, partida de pe teren propriu cu CSM Târgoviște din runda a VII-a a Diviziei A1 feminine de volei. Voleibalistele bănățence au purtat tricouri portocalii înaintea partidei, la încălzire, cu numărul 25 pe spate, pentru a atrage atenția asupra violenței asupra femeilor. 25 noiembrie a fost desemnată Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor. Campania la nivel mondial are o durată de 16 zile.

Pe parchetul din Sala UVT-Oituz timișorencele au cedat primul set la mare luptă, scor 24-26. Jocul a rămas sub semnul echilibrului după o revenire spectatculoasă a lui ”Agro” în cel de-al doilea set, dar de la 21-22 CSM-ul și-a recăpătat tempo-ul și s-a impus cu 25-21 pentru 2-0 la general.

În fine, Agroland a reușit să reducă din diferență, impunându-se în setul al treilea, cu 25-19. Din păcate s-a făcut apoi 1-3 după setul dominat și câștigat cu 25-16 de către vizitatoare. UVT Agroland Timișoara ocupă acum locul 5 în clasament, fiind depăștiă chiar de jucătoarele dâmbovițence după întâlnirea directă. Următorul meci în A1 pentru Agroland va fi pe terenul Medicinei Tg. Mureș.

UVT Agroland: Roxana Bacșiș (18 puncte), Diana Baintoni (1 punct), Andrea Lakovic (14 puncte, eficiență 67%), Andreea Petra (9 puncte), Daniela Lupescu (6 puncte), Ariana Pîrv (4 puncte) și Mihaela Ozun (libero). Au mai intrat: Diana Cărbuneanu (5 puncte), Daria Popa Calotă (1 punct) și Larisa Vasilică. Antrenor: Bogdan Paul.