CSM Poli Iași se califică fără emoții în sferturile Cupei României

După trei zile de la eșecul suferit în Ștefan cel Mare, în campionat, CSM Poli Iași și-a refăcut moralul în Cupa României, la Slobozia. Echipa din Copou s-a impus, marți, pe terenul divizionarei a III-a Unirea Slobozia cu scorul de 2-0 (1-0), în primul meci din optimile Cupei și s-a calificat în sferturi.

Cu ”principalul” Flavius Stoican și ”secundul” Eugen Trică suspendați, ambii prezenți în tribune, Iașiul s-a impus fără emoții prin golurile marcate de Pedro Mendes (10) și Cătălin Șefănescu (66). Pedro a transformat un penalty obținut de Cisse, în minutul 10, iar Ștefănescu a securizat victoria oaspeților, în minutul 66, punctând cu capul, după o centrare perfectă de pe dreapta a lui Gabi Bosoi.

Slobozia a avut șansa golului în final prin Nelu Bucă, dar atacantul echipei lui Enache Costea a trimis în două rânduri pe lângă poarta lui Kelava, din poziții bune.

CSM Poli Iași a jucat în prelungiri în inferioritate numerică,

după accidentarea portarului Kelava, în minutul 90. Cum cele trei schimbări fuseseră efectuate, în locul lui Kelava a intrat în poartă fundașul stânga Narcis Bădic.

După meci, portarul Ivan Kelava a fost transportat la Spitalul de Urgență din Slobozia, unde a fost supus unei proceduri de repunere a articulației umărului drept. Conform oficialilor din Copou, Kelava va avea nevoie de 3 săptămâni de recuperare după accidentarea suferită în meciul de la Slobozia.

Partida s-a disputat pe un teren greu, îmbibat cu apă, pe alocuri mocirlos.

 

Unirea Slobozia – CSM Politehnica Iaşi 0-2 (0-1)

Au marcat: Pedro 10 (penalty), Ştefănescu 66

Formaţii:

Unirea Slobozia: Dr. Dumitrescu – Drăguţ, Ad. Ghinea, Soare, Gherasim – Apostol (77 Năstase) – C. Toma (83 M. Marin), Adăscăliţei (63 Teodorescu), Ibrian, Răduca – Bucă. Antrenor: Enache Costea.

CSM Poli Iaşi: Kelava – Bosoi, Mihalache, Jagodinskis, Bădic – Qaka (72 Panţîru), Chelaru – Platini (54 Ştefănescu), Pedro, Spătaru (46 Sin) – Cisse. Antrenor: Flavius Stoican.

Arbitri: Horia Mladinovici (Bucureşti), Sebastian Stoianov (Constanţa), Andrei Constantinescu (Bucureşti).

 

Share