Ionuț Popa vrea o reacție de orgoliu de la jucătorii lui ACS Poli în meciul cu FCSB: ”Aștept o dăruire totală”

ACS Poli Timișoara o așteaptă pe FCSB, în optimile Cupei României, cu gândul la o răzbunare după acel 0-7 din campionat. Ionuț Popa își dorește ca jucătorii săi să dea dovadă că au orgoliu și o dorință mare de revanșă. Bănățenii au suferit în acest sezon două înfrângeri în Liga I cu roș-albaștrii, ultima a fost înregistrată în returul sezonului regular.

”Așa cum am zis deja de jocul din Cupă, cu FCSB, aș vrea să fie unul în care contribuția să fie numai și numai a jucătorilor. Mi-ar plăcea ca antrenor să văd o echipă care încearcă să-și ia revanșa la umilința la care am fost supuși în campionat. Aștept o dăruire totală și o determinare la cel mai înalt nivel. Asta e dorința la acest meci, unul la care vor apărea doi-trei jucători noi. Steaua e o echipă care a cumpărat în vară cei mai buni jucători de la ultimele două campioane. Normal că e o echipă care ar trebui să defileze…”, a declarat Ionuț Popa.

”Apropo de dezorganizarea lor, organizarea, noi avem problemele noastre. Ne mai frământă ce fac alții?”, explică Popa. ”Să văd ce atitudine vor avea ca să nu folosesc alte cuvinte care să deranjeze pe… Eu cred că Steaua va folosi cea mai bună echipă”, a mai spus tehnicianul lui ACS Poli.

Partida ACS Poli Timișoara – FCSB se dispută joi, de la ora 21.30, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, în optimile de finală ale Cupei României. 0-1 pe teren propriu și 0-7, pe Arena Națională, sunt rezultatele înregistrate în acest campionat între cele două.

Foto: Gabriel Brezeanu

Share