Informatica Timișoara și-a continuat seria succeselor spectaculoase. Super execuție a antrenorului-jucător Robert Lupu în victoria cu Odorheiu Secuiesc VIDEO

Informatica Timișoara reușește să facă de multe ori spectacol în Liga I la futsal. Deși FK Odorheiu Secuiesc era mai bine clasată înaintea întâlnirii directe de ieri, din runda a 12-a, bănățenii nu au avut foarte mari emoții în a se impune. 4-1 a fost scorul final pentru gazdele alb-violete.

Internaționalul sârb Milos Simic a marcat prima reușită a întâlnirii după ”assist-ul” lui Savio din minutul 18. 1-0 a fost scorul pauzei în Informatica – Odorheiu Secuiesc. La reluare ”selecționerul” Robert Lupu a înscris poate golul sezonului în minutul 24: o foarfecă din 7 metri cum rar se vede și pe teren mare. Peste alte cinci minute Andre ”Deco” a făcut 3-0 din pasa aceluiași Savio. Brazilianul naturalizat nu putea să nu se înscrie până la urmă pe lista marcatorilor. Savioa Valadares a făcut 4-0 cu ajutorul barei în minutul 33. Gazdele au mai ochit de trei ori bara în acest duel.

Oaspeții de la FK Odorheiu Secuiesc au marcat golul de onoare în minutul 37 prin Szocs, fază contestată de amfitrioni pentru că ar fi fost precedată de un henț.

Informatica Timișoara a acumulat 29 de puncte în Liga I la futsal și a egalat liderul Autobergamo Deva. FK Odorheiu Secuiesc are tot 29 de puncte dar și un joc în plus față de favoritele vestice.