Liga a II-a nu se întrerupe! Cele două etape din retur se vor juca după programul stabilit

Majoritatea cluburilor din esalonul secund si-ar fi dorit sa fie amanate urmatoarele doua runde, dar membrii Comitetului Executiv au ajuns la concluzia ca este mai bine ca acestea sa se joace la data la care au fost programate.

Marcel Ghergu, presedintele Chindiei Targoviste si membru in Comitetul Executiv al FRF, a vorbit despre decizia luata in legatura cu primele doua etape din returul Ligii a II-a, dezvaluind ca esalonul secund va continua fara nicio amanare.

„Am hotarat ca in Liga a II-a sa se desfasoare si cele doua etape din retur care erau programate initial. Parerile au fost impartite, intr-adevar. Inainte erau mai multe voci care doreau amanarea, dar ulterior au revenit asupra deciziei.

Sunt destule probleme, dar nu erau motive serioase pentru a intrerupe competitia.

Noi (n.r. Chindia Targoviste) avem un echilibru si o oarecare liniste din acest punct de vedere, dar cu totii stim ca ne chinuim in Liga a II-a si ca banii vin foarte greu”, a declarat Marcel Ghergu la Sport Total FM.

De asemenea, potrivit sursei citate, in cazul in care in cadrul celei de-a doua etape din retur vor exista partide la care conditiile de joc nu vor fi favorabile, atunci meciurile respective vor fi amanate, iar celelalte se vor desfasura normal.