Mangia l-a felicitat pe Neagu. Craiova s-a calificat în prelungiri

CS U Craiova a trecut cu mari emoții în sferturile de finală ale Cupei României

Oltenii s-au chinuit la Ploiești pentru a găsi un loc în sferturile de finală ale Cupei României la capătul confruntării cu divizionara secundă din Afumați. Ilfovenii au dat o replică bună și au fost aproape de a furniza o mare surpriză. Veniți după eșecul din campionat de la Botoșani, 0-1, oltenii erau obligați să învingă pentru a liniști o atmosferă care ar fi devenit apăsătoare în cazul eliminării din competiția surprizelor.

Dorin Burlacu a deschis scorul, în minutul 10, pentru ca Marian Vlada să readucă, în prelungiri, echipa din Afumați în avantaj. Băluță, cu două execuții de generic, în minutele suplimentare, a decis soarta unei partide în care echipa din Afumați a cules aprecieri meritate. La finalul disputei antrenorul Craiovei, Devis Mangia, a ținut să îl felicite pe omologul Vasile Neagu pentru replica de bun nivel acordată de divizionara secundă.

”Valoarea individuală a jucătorilor Craiovei a decis, până la urmă, echipa calificată. Cu puțin mai multă atenția cred că puteam furniza surpriza”, a punctat, la final, antrenorul echipei din Afumați.

Share