ACS Poli, fără revanșă în fața lui FCSB. Bănățenii au fost eliminați din Cupa României

Răzbunarea dorită de Ionuț Popa și elevii săi după eșecul drastic din campionat cu FCSB s-a transformat într-un nou coșmar. ACS Poli a fost învinsă pe teren propriu de formația lui Nicolae Dică cu 3-0, în optimile de finală ale Cupei României, deși roș-albaștrii au apelat la mai mulți jucători tineri.

Scorul a fost deschis în minutul 34 de Gnohere, care a transformat un penalty după ce tot el a fost împins în careu de nou intratul Bocșan. Fundaș care l-a înlocuit pe Gabriel Cânu, accidentat. Situația gazdelor s-a înrăutățit după pauză. Acestea l-au pierdut și pe celălalt stopper titular, Cristian Melinte, iar efectul a fost imediat. În minutul 55 Golofca a făcut 2-0 pentru vizitatori cu un lob după un balon primit cadou de la croatul Soljic.

Tabloul a fost completat în minutul 80, când timișorenii au rămas și fără cel de-al doilea căpitan desemnat, Andrei Artean văzând cartonașul roșu din partea lui Ovidiu Hațegan după injurii adresate acestuia. În prelungiri FCSB a mai punctat o dată prin Daniel Benzar, junior plecat din Banat de la o vârstă fragedă. Fratele lui Romario a punctat cu poarta goală după ce l-a driblat inclusiv pe Straton.

ACS Poli Timișoara: Straton – Creţu, Melinte (48 Curjuric), Cânu (cpt., 30 Bocșan), Ciucur – Vaşvari – Munteanu (72 Doman), Artean, Soljic, Bârnoi – Drăghici. Pe bancă: Smaranda – Haruţ, B. Străuț, Abraw. Antrenor: Ionuț Popa.

FCSB: Vlad – Pleașcă, Larie, Artur Jorge, M. Mihai – Achim, Nedelcu – Golofca (85 I. Stoica), D. Benzar, De Amorim (46 Fl. Coman) – Gnohere (68 D. Man). Pe bancă: Stăncioiu – Nicola, Szecui, Pacionel. Antrenor: Nicolae Dică.

Foto: Gabriel Brezeanu

 

Share