Cioinac și Trică, obligați de către oficialii din Copou să-și plătească amenzile

Comitetul Director al CSM Poli Iași a decis ca jucătorul Ionuț Cioinac și antrenorul secund Eugen Trică să-și plătească din propriile salarii amenzile primite ca urmare a abaterilor disciplinare din partida cu Dinamo.

”În legătură cu evenimentele de la partida cu Dinamo, când jucătorii echipei au fost sancţionaţi cu 7 cartonase galbene şi două roșii, jucând aproape o repriză în inferioritate numerică, au fost luate mai multe măsuri de către Consiliul Director. După sosirea lotului echipei din deplasarea de la Slobozia, precum şi primirea deciziilor din partea Comisiei de Disciplină a FRF, membrii Comitetului Director au hotărât, în unanimitate de voturi, în prezenţa conducerii executive, respectarea Regulamentului de Ordine Interioară a clubului, precum şi regulamentele scrise cu privire la sancţiunile date de comisiile FRF. Astfel, atât antrenorul Eugen Trică, cât şi jucătorul Ionuţ Cioinac vor suporta consecinţele pecuniare din drepturile salariale personale. Membrii CD au solicitat executivului să transmită vestiarului că toate actele de indiscipină vor fi amendate şi suportate de cei în cauza, nu din bugetul clubului”, anunță clubul din Copou printr-un comunicat semnat de către președintele Comitetului Director, Leonid Antohi.

După ce au fost eliminați în meciul din Ștefan cel Mare, cu Dinamo, Ionuț Cioinac a fost suspendat 4 etape și amendat cu suma de 5.000 de lei, în timp ce antrenorul secund Eugen Trică va plăti o amendă de 4.360 de lei și va sta în tribune trei meciuri.