Vremuri grele la Satu Mare. Olimpia a pierdut patru puncte

Olimpia Satu Mare ar putea fi prima echipă care abandonează întrecerea în acest sezon de eșalon secund

Olimpia nu a putut gestiona favorabil situația financiară dificilă pe care divizionara secundă condusă acum de Istvan Merkli o traversează de mai multă vreme. Datoriile mai vechi dar și litigiile cu o serie de jucători care au purtat tricoul echipei în sezoanele trecute, nerezolvate la timp în ciuda semnalelor venite de la comisiile abilitate, au adus echipa în pragul depunctării.

Cum plata către doi jucători, Anca Trip și Ionuț Voicu, nu a fost făcută la timp, consecința firească a condus către penalizarea cu patru puncte a Olimpiei dintr-o zestre oricum săracă strânsă în prima parte a sezonului. Rămasă cu doar 12 puncte în clasament, după cele patru pierdute la masa verde, Olimpia a preluat lanterna roșie în ierahia la zi din eșalonul secund.

Fără bani, și cu o situație incertă la nivelul finanțării viitoare, Olimpia are șanse minime de a continua competiția. Zoltan Ritli și președintele Merkli au de gestionat o situație delicată înaintea meciului de mâine cu Metaloglobus București care ar putea fi chiar ultimul pentru sătmăreni înaintea unei iminente retrageri din campionat.

Share