Numărul 14 din 100% Sport este pe piață! Șumudică, sultan de Kayseri

Am ajuns și în decembrie, iar revista 100% Sport este deja pe piață, ca de obicei, în cea de-a doua zi a lunii. Așa că v-o puteți achiziționa în mini-vacanța startului de lună, ori de la chioșcurile autorizate sau chiar cu o comandă la secțiunea MAGAZIN, de pe site-ul nostru.

CUMPARA 100% SPORT ACUM!

Noul număr îl prezintă pe antrenorul revelație din ultimii ani, Marius Șumudică. Am discutat cu Șumudică despre viața din Turcia, de la Kayserispor, acolo unde tehnicianul face minuni. Marius Șumudică a semnat în vară cu Kayserispor și a primit misiunea de a salva echipa de la retrogradare, iar aproape de jumătatea sezonului, gruparea turcă este în primele cinci, lângă Fenerbahce și Beșiktaș.

“E o diferență uriașă între fotbalul din Turcia și România. Ne-au întrecut de mulți ani la acest capitol, iar aici chiar te simți antrenor în adevăratul sens al cuvântului. Campionatul Turciei vine după Anglia, Spania, Italia și Franța”, a declarat Marius Șumudică pentru 100% Sport. Toate detaliile și un interviu spumos cu fostul fotbalist al Rapidului le găsiți în noua revistă.

Ce mai citim în 100% Sport

• „Regele” Hagi a promis că în 2020 naţionala României va fi alcătuită din jucători crescuţi la academia sa, iar jumătate din paşi deja au fost făcuţi. Până acum, tot ce a spus Gică Hagi despre fotbalul românesc s-a adeverit.

• Echipa de rugby în 7 a Politehnicii Iași a cucerit șase titluri naționale în ultimii șapte ani și domină categoric întrecerile interne feminine.

• Familia lui Silviu Lung, cu origini din Carei, stabilită în Bănie, are o tradiție incredibilă pentru postul de portar. După Silviu, fiii săi, Tibi și Silviu jr, au luat calea porții la fotbal, iar fata lui Tibi este acum portar la handbal.

• Timișoreanul Vlad Neaga e multiplu campion național la supermoto din postura de cel mai tânăr participant.

• Vasile Ghindaru, fotbalistul poreclit „Parai mic“, rămas în istorie drept unul dintre cei mai mari ratangii din Liga I, a ratat transferuri pe bandă rulantă la Steaua, Rapid şi Dinamo Kiev. El l-a și drăcuit pe Victor Pițurcă.

• Lista oamenilor de sport născuți în România sau cu origini la noi care trăiesc (sau au trăit) „peste mări și țări” este foarte mare. Marian Burlacu prezintă un serial intitulat „Diaspora sportivă românească”. În noul episod, aflăm despre pugiliștii români care au plecat în Canada.

• Ce făceați în octombrie 1987? Probabil că fiecare dintre voi ați uitat acele zile. Noi ne-am propus să facem un replay sportiv cu evenimente din acea vreme care să vă reîmprospăteze memoria.

• Totul despre bob. În urmă cu o sută de ani, concursurile de bob aveau ceva din farmecul ”datului cu sania” pe derdeluș. Protecția sportivilor era ca și inexistentă. Iar materialul de concurs era mult mai lent și, totodată, nesigur. Astăzi, acest sport este schimbat radical.

• Să râdem cu Viorel Gaiță! Farsele lui au făcut ani buni deliciul telespectatorilor. Ar mai face și astăzi, dacă televiziunile n-ar fi scăzut dramatic nivelul calitativ al propriilor producții. Acesta vorbește cu Răzvan Toma despre fotbal, tenis și sportul românesc.

• Librăria 100% Sport. În fiecare lună, Narcis Drejan vă spune la ce film să mergeți, ce cărți să citiți sau ce jocuri să vă distreze pe console sau PC.

ACHIZITIONEAZA ONLINE REVISTA 100% SPORT – EDITIA DECEMBRIE!

 

• Portarul echipei Romprim (Liga a IV-a, București), Tudor Mihăilescu, care deși are o dizabilitate din naștere, reușește să apere la fel de bine ca omologii săi din porțile adverse.

• Moruțan, comoara nordului. Tânărul de la FC Botoșani a avut un an perfect. A jucat aproape meci de meci pentru echipa de club şi a reuşit să se califice cu naţionala sub 19 ani a României la Turul de Elită, ultima rundă premergătoare turneului final al Campionatului European din Finlanda. La poarta Botoșaniului, cluburile mari bat deja pentru a-l aconta.

• Arsenal vs FCSB. Arsène Wenger formează un staff de 26 de oameni, spre deosebire de FCSB, cea mai titrată echipă de fotbal din România, care are doar 12.

• Din numărul 11 al 100% Sport, ne-am propus să alegem cel mai bun 11 actual din fotbal, dar și cel mai bun din istorie, dar nu din ochii noștri, ci ai marilor fotbaliști din România. În noul număr, Țicleanu  a ales echipa favorită.

Unde găsești 100% Sport?

Rețeaua de distribuție a revistei 100% Sport, care se vinde împreună cu IlfovSport, se dezvoltă pe zi ce trece și ținem să vă anunțăm că în afara Bucureștiului, publicația noastră poate fi găsită în alte 23 zone ale țării.

În curând, 100% Sport încearcă să pregătească o nouă surpriză cititorilor fideli ai revistei, printr-o accesare și mai ușoară a produsului, dar până atunci, iată și chioșcurile de unde vă puteți achiziționa publicația lunară:

Județul Argeș:
Chioșcurile Media Press Distribution

Buzău:
De la chioșcurile Calliope

Cluj- Napoca:
Trop Press

Constanța:
Cuget Liber

Județul Dolj:
Astebra Com

Județul Mureș:
Centrul de Presă

Județul Prahova:
Calliope

Județul Teleorman:
Franco Rom

Timișoara:
Inovation MSN Distribution
TimPress
Bacau
Desteptarea
Avatar

Brașov
Arca Press

Botoșani
Publiset

București
Pardado – Sector 2

Brăila

Elga Cosil

Demirani

Călărași
DomMitica

Galați
Nykemar

Iași
Window Media
Tumi Press

Neamț
Sed Press
Atent Media

Suceava
Info Group
Jupiter Press

Vâlcea
Gydani Press

Vaslui
Țara de Jos
Apimunt

De asemenea, îi anunțăm pe toți distribuitorii de presă din România că pot avea Revista 100% Sport la chioșcuri, dacă vor lua legătura cu zona de distribuție a publicației, printr-un mail la adresa  redactie@100sport.ro sau de la secțiunea MAGAZIN de pe site-ul nostru www.100sport.ro.