Semnal de alarmă la ACS Poli. Jucătorii amenință cu greva și au fost convinși cu greu de Ionuț Popa să intre pe teren la ultimul antrenament

Jucătorii lui ACS Poli sunt nemulțumiți după ce și ultima promisiune a conducerii în privința restanțelor salariale a fost încălcată. Elevii lui Ionuț Popa vor avea mâine o discuție cu conducerea clubului după care vor hotărî dacă vor intra sau nu în cantonament pentru jocul de luni cu Gaz Metan Mediaș.

Tehnicianul timișorenilor îi înțelege pe jucători, dar spune că nu poate fi de acord cu decizia lor, în condițiile în care din experiențele trecute grevele au afectat și randamentul echipelor antrenate de el.

”Vor suporta consecințele. Conform Regulamentului de Ordine Interioară, îi voi anunța azi că conducerea nu e de acord, nu susține ideea de a nu face cantonament. Mâine seară ar trebui să intre. Nici eu nu am susținut această idee, a venit din partea lor… E de înțeles că oamenii sunt frustrați. Eu nu am ce să le imput lor”, a declarat Ionuț Popa.

La antrenamentul de dimineață jucătorii s-au prezentat la ora stabilită, dar au fost convinși cu greu de antrenor să intre pe gazon, după circa 30 de minute de discuții la vestiare. Mâine, Andrei Artean și compania vor avea o discuție cu Radu Birlică, vicepreședintele clubului, conducerea dorind să-i convingă pe fotbaliști că situația se va reglementa.

Ultima promisiunea încălcată a fost plata unui salariu la finele lunii trecute, lucru care nu s-a întâmplat. ”Sunt așteptări pe plan financiar, ni s-a promis ceva și nu s-a respectat. Vom încerca să dăm totul și să câștigăm. E un meci important pentru noi. Cei de la Gaz Metan vor veni să obțină punct sau puncte”, a spus fundașul Cristian Bocșan.

Foto: Gabriel Brezeanu

Share