FOTO | Balotesti – Hermannstadt – 0-3 – Victorie clara in fata unui adversat modest

Rezultat firesc in ultima partida a primei etape din returul Ligii secunde.
FC Hermannstadt si-a continuat traseul bun din acest sezon si a invins categoric, in deplasarea de la Buftea, pe CS Balotesti.

Vezi aici detalii despre partida!

Partida a avut doua reprize diferite, atat din punct de vedere meteorologic cat si sportiv.
Prima repriza a fost una bantuita de rafale puternice de vant dar echilibrata in teren, elevii noului si vechiului antrenor al Balotestiului, Augustin Calin, reusind sa tina piept unei formatii solide, sigura pe sine, chiar si in momente ceva mai dificile.
Diferenta a facut-o Bogdan Rusu in ultimul minut al primului mitan, atunci cand acesta a fructificat elegant o centrare venita de pe dreapta de la Tatar.

A doua repriza, bantuita pe toata durata de ploaie rece, a fost la dispozitia oaspetilor din Sibiu.
Cele doua goluri reusite de Rusu si Petrescu au venit ca o normalitate.
Ilfovenii au iesit de la cabine cu capul plecat din cauza golului primit la sfarsitul primei reprize in timp ce elevii lui Alex Pelici, cu increderea pe care ti-o da un proiect solid, au defilat prin ploaie.

Nici schimbarile nu l-au ajutat pe Augustin Calin, jucatorii intrati pe parcursul celei de a doua reprize nu au reusit sa aduca un plus de valoare in jocul gazdelor.

La final, Pelici si “Corbii negrii” s-au bucurat alaturi de inimoasa galerie venita special pentru acest eveniment de la Sibiu.

Cu aceasta victorie FC Hermannstadt revine pe prima pozitie la un punct de urmaritoarea Dunarea Calarasi si la 8 de locul 3, pozitie ocupata de Chindia Targoviste.

CS Balotesti   0-3  FC Hermannstadt
Bogdan Rusu ’45; 63; Petrisor Petrescu ’84

CS Balotesti: Iordan – Neagu, Flamanzeanu, Marciuc, Mirescu – Rauta (Hurdubei 69′) – Ionita (Grigore 74′), Coman (Opris 80′), Ciubuc, Andrei – Nica
Rezerve: Ciobanu – N. Gheorghe, Koprindzynski, Opris, Filip
Antrenor: Augustin Calin

FC Hermannstadt: Cabuz – Tatar, Crisan, Stoica, Pamfile – Boboc, Dumitriu – Herghelegiu, Rusu (Blanaru 85′), Neagu (Petrescu 77′) – Roman (Dilbea 64′)
Rezerve: Moldovan – Pirvulescu, Neacsa, Stancu
Antrenor: Alexandru Pelici

 

  • Gallery image
  • Gallery image
Gallery imageGallery image