Olimpia rămâne fără jucători. Deplasare incertă la Clinceni

Olimpia Satu Mare nu știe dacă va putea onora ultima deplasare din acest sezon

Lucrurile legate de viitorul formațíei din Satu Mare ar urma să fie lămurite în cursul zilei de mâine. Răspunsul definitiv al Consiliului Județean legat de finanțarea echipei ar putea salva, pe ultima sută de metri, activitatea la gruparea condusă de Istvan Merkli.

Situația critică pe care o traversează echipa i-a determinat pe unii jucători să ia decizii radicale. Ionuț Hlinca a renunțat la activitatea competițională iar Lusamba, principalul om de gol al echipei, a plecat deja acasă.

Dacă vom face deplasarea la Clinceni voi completa lotul cu o serie de juniori. A plecat și Lusamba, după jocul cu Metaloglobus, iar acest capitol al renunțărilor va mai cuprinde câteva nume. Miercuri vom ști dacă vom putea face deplasarea către Clinceni. Aș dori să încheiem cu fruntea sus o primă parte a sezonului parcursă cu mari dificultăți”, a punctat Zoltan Ritli, antrenorul Olimpiei, club care trebuie să achite, în primul rând, baremul de arbitraj de la partida cu Metaloglobus pentru ca echipa să fie programată la Clinceni.