Pas în față ca tehnician pentru Paul Codrea. Fostul internațional va fi noul antrenor principal al Ripensiei Timișoara în Liga a II-a

Divizionara secundă Ripensia Timișoara a ajuns la un acord cu Paul Codrea. Gruparea din Ciarda Roșie avea nevoie de un nou ”principal” după despărțirea de Remus Steop în luna octombrie. Codrea a antrenat-o în această toamnă pe timișeana ACS Ghiroda în Liga a III-a.

Paul Constantin Codrea (36 de ani) face un nou pas înaine în noua carieră. După ce a pregătit-o pe ASU Politehnica în ligile județene, fostul mijlocaș al Sienei preluase banca tehnică a echipei din comuna aflată la Est de Timișoara. Cu nou promovata ACS Ghiroda Codrea a încheiat turul Ligii a III-a al seriei a IV-a pe locul 9.

Tânărul antrenor a fost solicitat acum de ”Ripi” după o perioadă mai puțin reușită a acesteia la nivelul B-ului. Formația din cartierul timișorean Ciarda Roșie e de asemenea nou promovată și ocupă locul 11, cu 24 de puncte, după 20 de etape. Pe banca echipei cu nume de legendă a stat, după plecarea lui Steop, directorul sportiv Radu Suciu, în postura de antrenor interimar. Codrea va prelua oficial echipa de ligă secundă după jocul de sâmbătă, cu Luceafărul, ultimul din acest an.

Share