ACS Poli s-a despărțit de croatul Josip Soljic. Schimbări anunțate și în conducerea timișorenilor

ACS Poli a anunțat astăzi despărțirea de comun acord de mijlocașul croat Josip Soljic. Jucătorul în vârstă de 30 de ani pleacă de la Timișoara după nici un an de contract. Soljic a fost criticat aspru inclusiv de conducerea clubului. De altfel, de astăzi președintele formației de pe Bega e Radu Birlică.

”Clubul nostru a reziliat astăzi, de comun acord, angajamentul cu jucătorul Josip Soljic. Cu această ocazie, îi mulțumim mijlocașului pentru perioada petrecută la Poli Timișoara și pentru contribuția avută la spectaculoasa salvare de la retrogradare în stagiunea trecută. Îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, se arată în comunicatul clubului.

Josip Soljic semnase cu bănățenii în luna ianuarie a acestui an dar nu și-a dus la bun sfârșit înțelegerea semnată inițial. Croatul a fost pus la colț după evoluția din meciul cu FCSB și a semnat rezilierea de comun acord după criticile venite inclusiv de la Radu Birlică. Fostul vicepreședinte a fost confirmat astăzi în locul demisionarului Sorin Drăgoi, care se afla în preaviz.

În zilele următoare sunt așteptate și alte modificări în structura de conducere de la ACS Poli.

Share