Un fotbalist român de 16 ani a semnat cu Utrecht: „E un transfer ieșit din comun”

La doar 16 ani, mijlocasul defensiv Constantin Dragos Albu s-a transferat la FC Utrecht, fosta echipa a lui Mihai Nesu.

Capitanul echipei nationale sub 17 ani se antreneaza inca din vara cu Utrecht, iar dupa ce i-a sosit cartea verde, a semnat un contract valabil pe trei ani cu echipa de tineret a olandezilor.

Ovidiu Stanga, fosta glorie a Universitatatii Craiova si actualmente reprezentant al centrului de copii si juniori al lui Utrecht, s-a declarat increzator in fortele tanarului fotbalist ce a trecut pe la mai multe scoli private din Craiova.

„E un baiat de mare viitor, am mare incredere in el. Chiar merita sa semneze aici. Oricum e un transfer iesit din comun pentru ca Utrecht nu face astfel de mutari. Daca l-a semnat inseamna ca merita din plin cei 3 ani de contract care i s-au oferit”, a declarat Ovidiu Stanga, potrivit gsp.ro.

De asemenea, managerul tehnic al olandezilor a si-a exprimat aprecierea pentru Albu: ”Dragos e un tanar promitator care ne va ajuta. L-am vazut la antrenamente, dar si la meciurile pe care Romania U17 le-a avut si suntem convinsi ca se va dezvolta si mai mult la Utrecht”, a spus si Erik ten Hag.

Share