Meciul cu Sepsi, ”ce mai important din acest sezon” pentru ieșeni, în opinia lui Stoican

Pentru a rămâne cu șanse în lupta pentru un loc de play-off, CSM Poli Iași nu trebuie să mai facă pași greșiți în ultimele două meciuri ale anului, cu Sepsi Sf. Gheorghe, în deplasare, și cu Juventus, în Copou.

Luni, Iașiul joacă la Brașov, cu Sepsi, în etapa a 21-a a Ligii I și are nevoie de victorie pentru a reveni la patru puncte în urma Astrei, după ce fosta campioană s-a impus, vineri seară, pe terenul lui Juventus. Antrenorul Flavius Stoican și-a avertizat elevii să trateze meciul cu Sepsi cu maximă seriozitate, mai cu seamă că în tur nou-promovata a reușit să dea loviura în Copou, câștigând cu 2-0. Stoican este de părere că meciul de la Brașov, de luni, este cel mai important din acest sezon pentru echipa sa.

”Calculele hârtiei ne dau favoriți, dar nu va fi deloc un meci ușor. Este cea mai imortantă partidă a sezonului pentru noi. Suntem obligați să jucăm la victorie, pentru a păstra șanse la play-off. Dacă vom câștiga cele trei puncte, vom avea un moral bun înaintea meciului de pe teren propriu cu Juventus și avem șanse mari să încheiem anul cu două victorii. Sper ca jucătorii să aibă determinare și atitudine, țin foarte mult la aceste aspecte”, a declarat Flavius Stoican.

Tehnicianul nu va conta în meciul cu Sepsi pe Jo și Pedro, ambii suspendați, în schimb îl va avea în teren din primul minut pe închizătorul Ionuț Cioinac. Mijlocașul central ieșean a găsit clemență la Comisia de Recurs a FRF, for care i-a înjumătățit suspendarea primită după meciul cu Dinamo. Cioinac fusese suspendat inițial patru meciuri, dar pedeapsa i-a fost redusă la două, pe care jucătorul le-a stat deja, cu Unirea Slobozia (în cupă) și Astra (în campionat).

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – CSM Poli Iași este programat luni, 11 decembrie, de la ora 17.00, la Brașov.