Dănciulescu, dorit în Copou. Reacţia oficialului de la Dinamo după întâlnirea cu primarul

Oficialii lui CSM Poli Iaşi încearcă să coopteze în staff un fost internaţional, în funcţia de preşedinte de imagine. După ce s-au lovit de refuzul lui Adrian Ilie, moldovenii s-au reorientat către Ştefan cel Mare şi speră să-l convingă pe Ionel Dănciulescu să urce în Copou.

Actualul director sportiv al lui Dinamo a fost prezent vineri la Iaşi şi a discutat cu oficialii clubului. Danciu spune că deocamdată nu se pune problema venirii la clubul ieşean, urmând să ia o decizie în acest sens după vacanţa de iarnă.

„Am venit la Iaşi pentru a mă întâlni cu prietenul meu Flavius Stoican. A fost o întâlnire amicală, am luat masa împreună, apoi ne-am văzut şi cu domnul primar Mihai Chirica. Nu am primit vreo ofertă de a veni la Iaşi, nu s-a pus problema de aşa ceva. Voi decide după vacanţa de iarnă dacă voi pleca sau nu de la Dinamo. În funcţie de hotărârea pe care o voi lua, voi discuta cu oficialii de la Poli Iaşi”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Înainte de întâlnirea cu Dănciulescu, antrenorul Flavius Stoican declarase că și l-ar dori pe prietenul său de la Dinamo în Copou.

„Aș fi încântat ca Ionel Dănciulescu să vină să lucreze la Iași. Decizia finală va fi luată de către președintele Adrian Ambrosie și Comitetul Director al clubului”, a spus Stoican.