TELEORMAN | Marius Baciu continuă la Voința. ”Mă simt bine la Turnu Măgurele”

Marius Baciu, antrenorul Voinței Turnu Măgurele, s-a aflat la Ploiești ca spectator al partidei dintre Juventus și Astra Giurgiu.

Lupta pentru supremație se va da, în  returul din C3, între trei echipe. Liderul Petrolul Ploiești se va bate, în continuare, cu cele două formații teleormănene, FCM Alexandria și Voința Turnu Măgurele, care se află în spatele liderului. Antrenorul Marius Baciu va continua activitatea la Voința chiar dacă se vorbea, în această perioadă, despre alte planuri.

”A fost, într-adevăr, o propunere de la Alexandria de a merge acolo cu o serie de jucători de la actuala mea echipă. Nu am luat în calcul această variantă deoarece lucrăm la Voința cu niște oameni extraordinari alături de care doresc să muncesc în continuare. Va fi o luptă frumoasă în retur cu Petrolul, clar, în postura de favorită”,
a punctat Marius Baciu chiar la Ploiești unde a asistat, alături de un reprezentant al clubului CS Universitatea Craiova, la meciul de prim eșalon dintre Juventus București și Astra Giurgiu.

Share